Weeeey

Klarade grafiska tentan, så nice känns det! Nu ska jag fira med pizza, cola och plopp.. Bara två veckor kvar i skolan nu sen får man liiiite ledigt hahah nej skojja jag får massa ledigt!

Lyssnar på bästa julskivan också.
Farbror friscos julhälsning:
- Hej alla barn, det här är farbror Frisco, gick pappa ut till kiosken alldeles nyss?
  Sitter ni och väntar på tomten? och tror att ni ska få den där kattungen som ni
  kan rycka i svansen. Tänk om tomten inte kommer då? Tänk om tomten inte
  finns? God jul!

Hahahah hur bra?!

Nu ska jag se om ugnen är klar. Pöössåhejs

måndag!

Är ledig idag å det känns skönt. Fast det är väl lite att ta i och säga när man är ledig när man har böcker upp till öronen. Jag har ialla fall pluggat på typ allt nu, ska bara kolla igenom tåv pdfer en sista gång. Tänkte att jag skulle kaga mig lite mat men det fick bli färdigmat som jag värmer i ugnen istället. enketl. ja.

Tänkte att jag skulle ställa mig å diska men sen kom jag på att det var så tråkigt å att min dag hitills bara har bestätt av tråkiga saker så jag hamna framför datorn istället.

För att byta samtalsämne, jag vill ha loooov! haha... men det är iallfall inte så långt kvar nu. två veckor drygt :)
Nu ska jag kolla om min mat är färdig.
Pusshej

Dränker mig i plugg, ses på tisdag

Sjukt mycket plugg har jag, men det är bara att dyka ner och börja. Längtar sjukt mycket till den 15 december runt en sisodär två tiden när min sista tenta är avklarad och jag kan njuta av att ha ett lång lov framför mig. Men tills dess är det bara att hålla energin på topp. Kommer nog vara ganska okontaktabar tills på tisda då jag har grafiskt test, så vi hörs då!

Puss

Lördag

Igår var jag på ullared med josefine, anna och isabelle. Bilfärden dit startade med ett fruktansvärt snöväder så det var riktigt läskigt att köra där ett tag. Det var närapå att vi vände men vi trotsade vädret och ju mer söderut vi kom desto bättre blev det.

Hitta en hel del men kom ändå undan väldigt billigt. Hitta ett par stävlar också, kärlek på dom! De kosta bara 269 på outlet också så jag är nöjd.

Idag har jag pluggat, låter ju himla roligt eller hur? men nu snart ska jag sätta igång att städa å plocka. Sedan ska jag möta josefine för att gå en sväng på stan och sen åka till maxi å handla. Funderar på att laga mig något riktiigt gott idag men jag har inte riktigt kommit på vad men det spörs. Ikväll ska jag, josefine å bitchibell se harry potter filmen. Så jaa det är väl så min dag ser ut. 

puss 

on my way!

Packa ner matlådan och spring till bussen.... eeehh jaaa. (btw... min hjärna låter seriöst så idag haha)


Snögubbe?....

Tittar ut genom fönstret och inser att idag när jag går ut kommer jag bli en snögubbe... eller snögumma haha. Är sjukt mycket snö! Det är iof väldigt mysigt men kan det inte bara vara liiiiiite uppehåll medans jag ska ut. Jag börjar nämligen inte förens fyra idag, fast jag ska vara i skolan vid två för att gör aklart matten. Ialla fall klockan fyra så ska ajg ha m itt första seminarium.. hur? vad? ungefär så känner ajg men det ska nog gå bra. Läraren har sagt att alla blir godkända om de ialla fall har någonting att säga så det känns ju bra. Jag brukar nämligen vara sämst på att argumentera osv.

Efter seminaret ska jag å gymma och sola med josefine. Shit vad vi kommer bli vältränade om vi fortsätter så här. Känns bra.

Nu ska jag göra mig i ornding lite men skriver kanske ikväll.
puss


tre egobilder från förr


Hitta massa gamla bilder så visar några av dom:






saknar det blonda håret lite..


snö snö snö

Åå vad mycket snö vi har fått här i jönköping, det är riktigt mysigt! Dock är det lite jobbigt att man inte har några hela skor typ så man blir ju något blöt om fötterna. Jag satt nyss och lyssna på lars vegas trio och man får ju inget annat än julkänsla. Kanske låter konstigt men jag är uppvuxen med den julskivan. jag och mina syskon kan nog hela skivan utantill och den har lixom blivit en kultskiva. Det är helt enkelt tradition och slå på den i juletider.

Var så sjukt trött imorse men det var bara att pallra sig iväg. Det positiva var att när jag satt på min föreläsning så säger han att det var den sista i det ämnet, skojja inte att jag blev glad!! Har dock seminarium och tenta kvar i det ämnet så än är det inte riktigt över.

Måste ju berätta om helgen också. Fredagen kan man väl sammanfatta som galen haha. Jag och tjejorna förfesta hemma hos josefine och sedan begav vi oss till centrum för att "hitta nemo" haha. Det var lätt, vi hann bara vara inne i fem minuter så såg vi nemo och jockibooi, så vi gick fram och tog kort med dem. Och dessa kort lade josefine upp på sin fb och tagga nemo och han kommenterade, det var ju lite roligt! Dock så upptäckte vi lite senare att han lagt upp en av bilderna på sin blogg. Åååå ja döööör ju. Jag ser sjukt groggy ut på bilden xD men men jag bjuder på den jag var ialla fall itne så full som jag ser ut för att vara hehe.

I lördags kom pappa och lena hit och stanna tills i söndags så det var riktigt roligt. Vi åt  god mat, chilla framför tvn å självklart handla vi grejer till mig också. Jag var i behov av sådana där tråkiga saker som man inte vill köpa själv så istället har man skjutit på det.

Men jag kan väl sammanfatta min helg som väldigt bra. Nu ska jag softa i min soffa.
Puss



haha bjuder på några egopics!

ansiktmasken på

Sitter med en ansiktmask på mig och ska koka mig en kopp te. Ska göra chaite och ha i lite honung och känna att julen inte är så långt borta ändå. Det är riktigt kallt ute och jag hoppas att man kan få se lite snö snart. Dock inte innan helgen för imorgon ska jag ut på centrum och i helgen kommer pappa och lena.

Kan ju meddela att jag nu har kommit på vad som menas med fattig student. Har inte direkt kännt mig så fattig, kanske snare tvärtom men denna månad slutar jag som just fattig. Lever på pasta och nudlar, brödet och mjölken är slut och jag har bara fem skedar med yoghurt kvar ungefär, men jag trivs bra ändå och tror inte jag hinner få skörbjugg på bara en vecka. Om det hette skörbjugg, ialla fall det som man får om man äter samma mat förlänge haha.

Det är också mindre än en månad kvar tills jag beger mig hem till värmland ett tag för lite julledigt. Ska bli riktgit mysigt. När jag återigen ska bege mig tillbaka hit till jönköping så får jag med mig en inneboende också, nämligen min egna lilla kissemiss sussie. Hoppas att hon tycker att min lägenhet är okej och att hon inte kommer sakna alltför mycket huset hemma. Hon får ju komma hem dit med mig när jag åker hem och hälsar på. Ska bli riktigt roligt å ha henne springande i lägenheten.

Nu ska jag sätta på vattenkokaren. Ha en nice helg. Skriver ett inlägg innan imorrn kväll :)
puss

måndag

Har varit en såndär dag då jag bara är så extremt duktig. Jag har städat och diskat och tränat och lagat ordentlig mat! Har också kommit på att jag ska köpa ny mobil pga att jag vill ha ett annat abbonemang som passar mig bättre än det jag har nu. (helt enkelt sänka mina kostnader) Så ska nog kila in till teliabutiken imorrn å se om de har något bra erbjudande. Kan bli en iphone 4 men får se vad jag hittar.

börjar inte förens kvart i elva imorrn så jag får mig en liten sovmorron minsann. Nu ska jag se på tv en sväng.
Pussåhej

söndag och det känns bra!

Idag är det somsagt söndag. Vanligtvis brukar söndagar vara extra tråkiga då man vet att man måste upp dagen efter. men imorgon är jag ledig och det känns typ såååå NICE. Fast har en hel del plugg att ta itu med så det blir plus att jag verkligen måste städa, diska och boka en tvättid men det fixar jag.

Är trött även om jag inte gick upp förens kvart över tolv men det blir väl så när man har festat dagen innan. Sjukt nice kväll, med en ganska så onykter josefine och eliin. Isabelle var också med så vi hade riktigt roligt. Är redan pepp för fredag och nästa helg kommer även pappa och lena hit. ska bli mysigt och roligt att få visa dom hur jag bor :)

nu ska jag ta en macka för att just nu har jag mest sötsaker i magen.
Puss

torsdag

lite trött, kanske lite smått bakis. Hade redovisning i vetprojen igår. Den gick bra å vi fick beröm av läraren. Efter redovisning blev det av till jensens med josefine, anna och isabelle. God mat blev det och sedan efter det blev det röj för hela slanten. Det skulle firas ordentligt att projektet var över så vi sasta på en utekväll på kåren. Vi hade askul och blev sådär goigt smålulliga och glada. Det roligaste var ju att på vägen till kåren så gick det några overallklädda personer bakom oss som gick och sjöng på leopoldthor. Om ni inte har hört den så skulle man väl kunna säga att den är väl kanske inte allt för fin haha. Men vilka tog inte i från tårna och började sjunga med om inte vi hahaha.

Kom ialla fall hem runt ett och somna direkt. Var inte alltför sleten imorse ialla fall. Dock är jag ganska trött nu så jag ligger här i min soffa och väntar på att paradise hotel ska börja.

Ha en bra torsdagskväll!
Puss

söndag men måndag..

Idag är det sändag, men det känns verkligen som att det är måndag. Kan ju bero på att jag har virtit i skolan å jobbat i över tre timmar plus allt plugg jag och josefine har gjort efter det. Men det blev ett riktigt najsigt uppslag så det känns gött å ha det klart. Nu väntas bara en vecka med typ plugg upp till öronen eller mount everets bara för att överdriva liiiiite haha.

Är trött också. vakna åtta imorse å hosta så mkt så jag kunde inte somna om men jag låg och drog mig i en sisådär tre timmar och åt lite fruksot och såg på tre kronor. har typ bara kvar 2 säsonger nu. Måste säga att serien var lite bättre i dom första säsongerna men dom sista är ändå bra.

funderar på om jag skulle göra mig en kopp te eller inte? men får nog bli så.
Ha en mysig söndags kväll!
puss

torsdag.

Mår mycket bättre idag, så ska pallra mig iväg till min enda föreläsning som  jag har klockan ett idag. Efter det ska jag handla för mitt bröd är mögligt och min mjölk är slut. Jag ska köpa honung också för när jag kommer hem ska jag lägga mig i min soffa och dricka varmt honungsvatten så att jag  kurerar bort det sista.

Jag längtar till december. Det är så mysigt i december. Snö, julmusik, köpa julklappar, få julklappar, baka och äta julgodis. Och pynta så där fint som det alltid blir vid julen. Hoppas på att min sista tenta i december ligger den 15 och att matten ligger innan den för då kan jag åka hem till kristinehamn den 16 och förhoppningsviss kirrar man alla tentor så att man är ledig ända fram till 19 januari eller när man nu börjar igen.

För att börja prata om något annat så måste jag verkligen städa! det är ett bomnedslag i hela lägenheten och disk överallt å det luktar tillomed disk, fyyy. Nej år ta å göra någonting åt detta. (när jag har lust och orkar hihih)

Nu ska jag hoppa in i duschen å fixa mig. Ska nog köpa mig en chai latte på vägen till skolan.
Puss

onsdag.

ligger i min soffa och väntar på att paradise hotel ska börja. Efter det ska jag lägga mig i min säng och se på film. Börjar känna mig lite piggare och har nog ingen feber nu iallafall... svårt att veta när man inte har någon tempgrej. Men ja måste bli frisk till helgen för då blir det party med tjejorna! missar ju sittning nu ikväll, känns lite träligt när man äntligen lyckades få en biljett men det kommer ju fler chanser.

Konstigt nog så har jag saknat och tränat de två senaste dagarna också. Har ju tränat så mkt på senaste tiden å så blev det bara ett träningspass den här veckan men men. Får köra hårt nästa vecka.

Ja måste ju berätta att jag var på hockey igår också. jag, josefine och louise tjooade å skrek för fullt! riktigt bra och rolig match. färjestad spela sjukt bra och segrade med 3-1. Jag tippade ju innan matchen också å vad tror ni jag tippade om inte 3-1, så glad tjej som blev 70 kronor rikare. haha tjäna ju in nästan hela hockeybiljetten!
Sjukt kul också att vi verkligen sitter och spanar in vilka utav spelarna som är snygga och inte. Några färjestafans i medelåldern hörde vårat givande samtal och börja asgarva haha. 

Nu ska jag dega vidare och dricka mkt vatten så att jag blir frisk.
puuss

 


Många stavfel

Ursäkta stavfelen i förra inlägget hahahaha!
(har iallafall inte fel på skidorna)

Måndaaag!

Har haft en bra helg men den har innefattat mycket plugg. Men jag innledde iallafall helgen med att festa och dra ut på centrum med josefine och isabelle. Det var sjukt mkt folk ute, det var verkligen galet! men askul!
Har även köpt mig en skrivare i helgen, eller ja köpte ock köpte, jag lade ut pengar och sen fick jag pengar av mamma å pappa (a) Jag vet jag är bra! haha

Idag så ska jag bara ha ett gruppmöte och sen bär det av till gymmet och sen hem och städa min otroligt stökiga lägenhet! Jag skojjar itne om jag säger att jag har disk i hela köket och på köksbordet. Typ diskmaskin vore!

Måste ju berätta att jag ska på heckey imorrn också.... färjestad ska krossa hv! hahahaa
Med dom orden avslutar ajg detta inlägg.
Puss.

RSS 2.0