igenigen

Hihi jaa varför inte skriva ytterligare ett inlägg en dag som denna. Sitter just nu i soffan och chillar med lite musik och om en stund så kommer Denise och hämtar mig så ska vi dra iväg å handla lite grejer till kvällen. Blir dissen till skärgårn då det känns som vädret sviker så istället får vi laga tacos hemma hos denise. Vilket blir väldans trevligt! hihi :D Spenderar helt enkelt mina sista timmar som tonåring hemma hos min besta veen!

Nej nu ska jag göra mig klar så pusshej på er!


vilken muppbild ja hitta på mobilen

Valborg

Sista dagen som tonåring idag, känns lite sådär superbra alltså! Har hunnit med en massa saker idag och klockan är bara fem över halvtre. Just nu degar jag lite men lite senare blir det grill i skärgårn och efter det får vi se vad det blir.

Imorgon ska jag ha kalajs iallafall. Bjuder på middag och fika. Nice huh? :D

Nej nu ska jag sega vidare får se om jag somnar en stund hihi. Ha en bra valborg!
pusshej

frädag

Sitter och har labb och förstår ungefär ingenting. Känns sådär jätteroligt... not. Men om en stund blir det att bege sig hemmåt till kristinehamn och ikväll blir det bio med Denise. Så awsome!!

Ska tacka min mammi också som har lånat ut bilen till mig denna vecka. Så skönt att slippa sätta sig på en buss/tåg för att ta sig hem.

Hahaha gud vilket roligt å låååångt inlägg. Ha en toppen helg everyone!
Puss&Kram

tillbaka

Ja då var man tillbaka i vardagen igen då. Blev inte riktigt lika hård start som jag trodde. Schemat visa att ja skulle sluta nu kvart i fem men som tur var stod det fel så ja slutade redan vid tre. Känns bra. Har idag insett vad otroligt mycket jag har i skolan nu de sista veckorna. Asså  jag skojjar inte om jag säger att jag aldrig har haft så här många saker samtidigt innan å speciellt inte så stora. Men den 26 maj tar jag sommarlov och då är det ingen skola förens 22 augusti minsann. Längtar lite efter ledigt alltså (trots att jag har varit ledig över en vecka å ska hem även i helgen hihi.)

Även om jag nyss var hemma så tycker jag det ska bli jättekul å komma hem i helgen också! Fyller ju lite år också å så, så tror det kommer bli en toppen helg, sen är det ju faktiskt valborg också :D

Ska nog slå på en film nu å ikväll ska jag lägga mig tidigt. Har inte direkt sovit ut under min ledighet så jag tror jag kommer slockna så fort jag lägger mig. haha.

Men ha en bra tisdag (fast det känns som måndag)
pusshej

söndag

Hade en asrolig kväll igår! tack gullungar för det! Idag så blir det bara slappande och lite plugg och lite tvätt. Var nyss en sväng med denise och sola å åt pizza. Nu ska jag titta på bb och äta gois och dricka cola. har nyttigaste dagen idag haha.

Har ingen fantasi om vad jag ska skriva idag så detta får räcka.
pusshej

Påskafton

Sitter och känner mig lite tokig. haha, ni kommer se snart. Ska om en stund bege mig upp till mormor och farfar för lite påskmiddag och sen bär det hem för att fixa sig och sedan dra ner till denise. Att märka är att jag kommer på cykeln hahaha. Känner på mig att resten av dagen och kvällen kommer bli helt awsome!

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än men annars kanske jag borde satsa på denna outfit??



här kommer anledningen till att jag känner mig lite tokig haha
minen hör till den tokiga känslan hahaha. Nya modet med turban-handuk
och solglasögon?

Ha den bästaste påsken nu allihop så återkommer jag imorrn!
puss

livet leker vidare

livet i kristinehamn leker vidare! Igår var jag på min arbetsintervju, tror väl att det gick bra så hoppas på att få jobbet. Men det spörs nästa vecka.

Idag ska jag till örebro med denise och ev spendera någon krona men måste verkligen hålla hårt i de slantar jag har denna månad. Vilket kommer gå awsome!

Hinner inte skriva så mkt mer nu för ska åka om en timme och jag har nyss gått upp hihi. blir snabba puckar nu!
Puss&Kram å ha en fin dag!

Är ju i Kristinehamn!

Hihi jaa jag är ju faktiskt hemma i kristinehamn och hälsar på! känns sådär jättesuper bra, precis som det ska göra :D Har haft några toppen dagar här redan, i torsdags när ja kom hem så åkte jag å denise till kd å i fredags blev det en sväng på stadens gator å igår så var vi i linköping för å titta på bebisen. Så himla söt är hon!

Idag blir det att sola lite å sen lite semesterprat och sedan ska jag agera taxi till kd eller rättare sagt från kd. Fick ju så snällt låna bilen igår kväll.

Ska ju vara i kristinehamn ända till annandagpåsk men det blir en endags-trip till jönköping på onsdag för då ska jag minsann på min andra intervju på mcdonalds. Håller tummarna för att det går bra. Börjar faktiskt längta lite tills jag fyller år nu. Har inte tänkt och toklängtat sådär jättemkt efter det som man gjorde när man var mindre men nu börjar jag verkligen göra det och inser att jag lämnar tonåren och blir 20! hur nice?!

Nej nu måste jag greja lite innan jag ska iväg å  sola men ni får ha det bäst!
pusshej

söndag

Pappa åkte hem för ungefär två timmar sen så nu tittar ja ikapp på bb å ska nog ta mig en liten powernap. Det har blivit riktigt mysigt i lägenheten nu. Vi spikade upp tavla, hängare å en stor spegel å så har ja en matta i köket också.

Ska bli så skönt att få komma hem lite snart. Åker ev. redan på onsdag beroende på mamma. Iså fall är jag ju nänstan hemma i två veckor! känns bäst!

Nej nu ska ja se klart på bb. Ha en bra söndag!
pussåkram

ojdå

Ojdå, det var ett tag sen jag skrev här. Men har frullansvärt mkt i skolan just nu så blir det mest att vara i skolan å sova å äta typ hehe. Men snart ska jag få vara lite ledig och då blir det hem till kära kristinehamn. Åå ska bli så himla roligt! längtar lite smått alltså!

Måste ju berätta om intervjun igår också. Den gick ganska bra tror jag men får se till veckan om jag går vidare till ytterligare en intervju. Får hålla tummarna.

Är riktigt trött efter denna vecka så orkar inte skriva så jättelångt. Blir nog sängen hyfsat tidigt å imorgon kommer pappa hit. Blir att fixa lite i lägenheten.

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på talang, jag har allt skymtat oss i publiken några gånger. Lite roligt å se vad man gör för miner. haha. Ha en fin helg allihopa så ska jag försöka uppdatera igen på söndag.
Pusshej

RSS 2.0