en vecka

bara en vecka kvar till lov!!! ska bli så himla skönt. Det blir ner till bror å hälsa på där. 

Idag fick man den goda nyheten att naturkunskapen var inställt vilket var väldigt skönt:D Eftermiddagen spenderas framför tvn å datorn:P HA DE BRA!

HELG!

Äntligen är det helg, kan inte bli bättre. Igår färgade sara håret på mig:) Blev riktigt nöjd! FIck en jätte söt tavla av sara ( julklapp:)  Idag vet jag inte riktigt vad det blir men ska väl ialla fall titta på melodifestivalen. Vill till karlstad, men pappa orkar inte åka dit :P

Men Glad Alla Hjärtans Dag Alla!!!

Sulusjön, Beringshav osv.

Idag har jag pluggat in 36 av världens hav, låter kul eller hur? har nämligen prov om vatten imorgon:/ men de går nog fint:P Nu när jag har pluggat klart till detta blir det å skriva engelska, leta efter en låt och börja skriva lite sommarjobbsansökningar:)

Kort dag

Idag har ja haft en kort dag eftersom det är tisdag.:) efter att ha slutat hav tolv blev det at gå å äta med mormor :) Sedan har ja även pluggat en hel del till mitt prov som handlar om vatten. Låter roligt eller hur?:P Sen blev det å se på andra avenyn. Måste säga vilken bra serie det är!

Efter det tänkte jag göra en ny header till bloggen men kom inte så lång eftersom penslarna krångla ,så det får bli till helgen istället.

nu ska ja titta på the hills, suprise........eller?

Boda Borg

Idag har jag haft frilufsdag å vi va på boda borg:) måste säga att vi är riktigt bra!!! (vi= jag,denise, bea å emma) Vi tog 10 stämplar men hade vi fått hålla på lite längre hade vi kunnat ta lite fler:P  Måste säga att vi hade riktigt snygga taktiker. Bea och denise dyker genom spindelväv å jag å emma körde med bena först haha, mkt rolig bana men jäklit jobbig måste ja säga. Mycket skratt blev det idag, å tack alla för det:D

Nu blire å vänta på pappa så ja kan få nåt å äta sen ska ja se på the hills som förövrigt blivit en favorit för mig. Ska även försöka fixa till bloggens utseende 

Nytt försök

Nu ska ja göra ett nytt försök och börja blogga igen. Förhoppningsvis blir det bättre en tre inlägg som var det enda på min förra. Håller  just nu på att försöka få en snygg layot på bloggen :) Samtidigt som ja ser på One tree hill.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0