skoooor

Om drygt fem månader är det dags att ta studenten. Min mamma ska göra min klänning men jag har inte bestämmt hur den ska se ut än. Däremot vet jag vad jag vill ha för skor. Känns bra att jag vet skor före klänning haha. Jag vill ialla fall ha ett par stilettklackar, älskar Kenzas skor men får se vad jag hittar för några. Nackdelen är att jag kommer bli så himla lång men samtidigt kan det ju vara fint.

Sedan behöver jag bara bestämma frisyr, klänning och smink haha har helt enkelt allt och fixa men tur att det är lite tid kvar ialla fall. Nu blir det tvn för min del.

Tjosvejs!

Skolan har börjat....

Okej, nu är skolan igång igen. Hade varit otroligt skönt med en veckas lov till men men. När man kommer tillbaka till skolan inser man att man har pratat med väldigt många personer på krogen som man inte brukar prata med i skolan. Detta kan ju då bli lite pinsamt när man ser dom igen. Speciellt om man gör som jag och Denise och ställer oss och skrattar. HAHAHA men vi hade himla kul ialla fall.

Efter skolan blev det att gå hem till mig och sedan ha en mysig spelkväll med Denise, Alle, Malin, Maja, Diana och Maxe. Nu väntar jag bara på att paradise hotell ska börja och efter det blir det sängen.

Hoppas ni haft en bra dag!
Och som jag och Denise skulle säga, TJINGEEELIIING

Long time ago

Okej, här har jag inte skrivit på väldigt länge men ska bli ändring på det nu! Måste bara få den att se lite snyggare ut så blir det roligare att blogga.

Snart är lovet slut men mycket ska hinnas med innan det. På lördag blir det ialla fall att gå ut, synd bara att det är så jäkla kallt ute. Längtar otroligt mycket till sommaren. Kommer bli en sjukt rolig sommar! Måste avsluta detta inlägg med en rolig grej som jag sa idag. Jag skulle säga till malin att jag tyckte en kille hade väldigt fylliga läppar (å nej han har inte använt botox) hur som helst har han skit snygga läppar. Det roliga var att Malin skämta och sa en annan person så det lät som om jag pratade om han istället, då höll vi på att dö lite smått eftersom att det var en helt annan person jag pratade om. HAHAHHA

Nu ska jag iväg till Densie, för att sedan bege mig till maxe men ha det bra!

PUSSHEJS

RSS 2.0