Gamla bilder

Tittar på gamla bilder och skrattar lite för mig själv... Kan ju bjuda på några av dom hihi


Rätt fint hår ändå haha..

haha jaa...

Gick över till blont/brunt

Hahhaha dör ju av vissa bilder jag hittar nu hahahha dom lägger jag inte ut hehe. Orkar inte lägga ut fler så får bli tre på mig haha.

Torsdag

Ojojoj mitt huvud sprängs av allt jag har där inne haha. Saker med skolan, praktik och av nån anledning har jag tänkt extremt mkt på vad jag ska göra efter juni nästa år... as läskigt ju å inte veta vad man ska göra när man helt plötsligt har pluggat färdigt. Kanske låter helt sjukt men det är nästan så att jag önska att min utbildning var ett par år längre. Så sjukt roligt att va student å alla fina vänner man har. Men men det blir nog ordning på livet efter juni också... kanske. nej då men de klart det blir på något vis. Vet ialla fall att jag inte vill bosätta mig i krilleböp haha.

Annars har min dag gått bra eller ialla fall delar av den. Under eftermidagen/kvällen har ju iallafall inte datorn vart på min sida men löste sig lite halvt till slut å jag kunde redigera en bit film så jag har något att visa upp imorgon.
Men nu ska jag inte göra ett dugg mer än att äta en clementin å gosa ner mig i sängen å se på film och med det säger jag tack o hej å jag bloggar i helgen hihi.


Städat... check

Gud va fint det blev när jag städa för att inte säga vad bra man ser golvet haha. Till o med solen skiner måste ju vara första dagen på länge alltså. Finns inget så uppigande som när solen lyser in i lägenheten. Nu är det bara berget av disk kvar men det ska jag hinna fixa innan ikväll för då blir det movienight (skräckfilmer) med tjejorna.

Har en bula på sängen haha min katt alltså. Mycket tryggare att ligga där när man håller på att städar och har frame dammsugaren haha.

Har inte tid att skriva mer nu men puss på alla mina vänner!

RSS 2.0