Saturday night!

Idag är det lördaaag!! ska börja min dag med lite putsning av fönster och gå bort en sväng till pappa. Men ikväll då j***** blir det parteeeyy! Dalmasarna ska ha tvåmanna party, vi kommer rocka!

En sak jag har tänkt på den här veckan att jag kommer sakna välidgt många när jag flyttar. Min pappa skojja med mig häromdagen och sa "hej då" fast han också skulle med och åka i bilen. Sedan kom han på sig och sa att "ja men snart får jag ju faktiskt säga hej då" och när alla mina vänner bara "jag kommer sakna dig så himla mycket"
Jag lovar att jag ska komma hem så ofta jag kan och ni få¨r hälsa på mig. Min familj, släkt och vänner betyder mest!!!

Över till kvällen igen. Telefonen ringer: Hörde jag party ikväll eller? När? var? hur? och blir det röj? Ja men självklart sa telefonsvararen.

haha nej nu ska jag sätta i gång här. Ha en riktigt rolig helg med galna saker. Det ska jag ha iallafall!

Puss å tjaa

....ett videoinlägg kommer kanske ikväll...

Freitag

Ja idag var det då fredag. Gick upp vid en halv tolv och åt lite frukost och sen la jag mig i soffan och där ligger jag fortfarande. Funderar på vad dagen har att bjuda på, men har hitills inte kommit på något bra svar.

Imorrn blir det ialla fall partyyee! När? Var? Hur? har jag ingen aning om men det löser sig alltid. Drar på volymen nu så jag kan börja tagga hihi.

Alors on danse

puss å hej!


Torsdag.

Idag blir det middag hos mormor och farfar. efter det blir det att fika på stan med catta och sen handla lite på coop. Förresten så färgade jag håret igår, blev riktigt nice så det känns bra.

jag är också sjukt sugen på att festa alltså. Det drar lite i tarmen och jag känner att det var allt för längesen det blev en dalmasfylla så nu ska vi fixa det! Fun weekend yyaaeehhh :D

Nej nu är klockan 11.32 och det är dags att äta lite frukost innan middagen klockan ett.
Puuussar

Regnig söndag..

Sitter och tittar ut och är väldigt glad att jag sitter inne. Internet har återkommit och nu under förmiddagen har jag haft lite kvaltitets tid med min kära dator. Har inga direkta planer på dagen vilket iof känns ganska skönt.

Har haft en väldigt lugn helg med mys framför tvn. Mamma var hemma en sväng igår och då hade hon köpt med chips och snabba cash. Sjukt bra film och nästan ännu bättre än vad jag kom ihåg.

Måste ju berätta om torsdagen också. Rix fm var grymt bra som vanligt. Och skojja inte att erik var snyyyygg haha. jag och mina kära vänner skulle ju g¨å på efterfesten och så var den på tempel givetvis. Tempel = 20 årsgräns vilket gjorde att vi hamna på score istället. Too bad. Vi har ialla fall bestämt att vi ska åka på en festival till.

Till veckan blir det en fika på stan, städa pappas lägenhet och en dag ska förmodligen jag och pappa på "utflykt" Jag hoppas på en tur till sthlm med god mat och lite shopping men får se vad det blir. Vi ska ialla fall åka nånstans. Ska också försöka rensa ur min garderob. Ska jag flytta så ska ja inte ta med alla kläder jag har för vissa utav dom använder jag typ aldrig eller jaa... jag använder dom verkligen aldrig haha.

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt. Ha en bra söndag!
Tjaa tjaa!


Ingenting...

Min dag består av att inte göra någonting alltså verkligen ingenting. Måste säga att jag har rätt så pretty mucho boring. Men imorrn blir det desto roligare ialla fall! Jag ska nämligen på rix fm festival med mina kära vänner!! Givetvis ska vi på efterfesten och ha det riktigt goigt!

Nej nu ska jag bege mig tillbaka till min mamma och baka någonting. Detta innebär att nästa blogg inlägg inte kommer förens på söndag då jag inte har något internet hos mamma för tillfället.

För övrigt så längtar jag något otroligt!!

Puuss

Fredag.

Helg och detta innebär att det blir rööj med de bästaste imorrn! Frans, Junior, Benny och Leffe ska göra karskoga osäkert!

Nu ska jag åka hem till mamma och provköra den nya bilen och åka upp till mormor och farfar. Inget långt inlägg men kanske kan bli ett lite senare!

puss!

Regnigt.

Sitter i vardagsrummet och ser hur regnet öser ner utanför fönstret. Har egentligen inte så mycket att skriva idag eller så beror det helt enkelt på att jag är för lat för att skriva ett långt inlägg idag. ja, så måste det vara. Jag lovar att jag ska skriva ett längre inlägg imorrn.

puuss

Göett!



Har äntligen fått tillbaka min kära mobil! Ny touchskärm och den fungerar som smort. Kan inte bli bättre. Just nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att beverly hills 90210 ska börja. Lite senare blir det att ge sig ut till baggerud där lasse, sandra och moa håller till. Blir lite mat och bad.

Ha en bra dag! :)


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Igår fick jag mitt första antagningsbesked. Fick en klump i magen och blev lite smått nervöst när jag skulle logga in på min sida för att se vart jag kommit in. Jag rullar sakta ner utbildning för utbildning och inser att det är sjukt många som har sökt och att jag blivit reservplacerad på alla! Klumpen i magen lätta inte precis och det kändes ganska så träligt.

Så nu är det bara att vänta i typ 2-3 veckor för andra antagningsomgången och hoppas på att jag kommer in! Om jag skulle gissa blir det byebye till norrköping och malmö men då förhoppningsvis hej till jönköping!

Den eviga väntan sedan april har helt enkelt blivit lite längre och jag hoppas att veckorna går fort så jag kan få nästa besked.

Ska ialla fall börja kolla runt lite efter lägenheter i jönköping så jag har hyfsad koll på vad de finns för lediga lägenheter.

Imorrn ska jag förhoppningsvis till Göteborg med Denise för lite shopping! För vilka pengar vet jag inte men det kan va kul att gå runt och kolla lite.

Nej nu kan ja inte sitta här!

Puuuss



Söndag.

Varför känns alltid söndagar så söndagiga, lite småtråkiga, långa och allmänt sega? Började morgonen med att städa och sen har jag legat i soffan och tittat på film hela dagen.

Snart ska jag bege mig till lindfors och hälsa på hos lena. Får se om det kan bli lite stek och ett dopp i poolen imorrn. Måste ju hålla brännan vid liv haha.

Har kollat lite lägenheter idag och har hittat några riktigt fina jag vill ha. Så jag hoppas antagningen kommer imorrn efterson dom börja medd urvalet förra veckan :) Känns så spännande och lite nervöst men samtidigt väldigt roligt.

nej nu måste fixas!
pussåhej

Hemma.

Då var man hemma från skåneland igen. Har varit jättemysigt och riktigt roligt! Även denna vvecka kommer bli riktigt kusligt sjukt bra måste jag säga. På torsdag blir det Gbg med de härliga och gosiga Junior aka Sälen aka Dennan och Benny aka Bejjan Boy, alltså mina kära vänner Denise och Malin. Puss på er snosar för att ni är BÄST! Sedan i helgen blir det dop och sen på kvällen utgång.

Nu ska jag bege mig till Denise för myskväll med film och godis! Have a nice evening!
PUUUUSS

soooooleen

Det är riktigt varmt ute och solen strålar så härligt. Har varit inne på New Yorker och självklart kom jag ut med enåse där ifrån. Jag hittar alltid så mycket kläder där alltså. Dock är jag lite fattig så det fick endast bli ett plagg, ett linne. Himla nöjd med det faktiskt!

Kommer bli en goi vecka till veckan. jag, denise och malin goes to gbg :D

Have fun!
pööööss

chiiiing!

Har vart uppe sen åtta och snart ska jag sandra och moa bege oss ut en sväng. Var ute och gick med ceasar förut och kom å att hundtricket kanske inte är så dumt alltså, haha. Snacka stekmos ialla fall.

Ikväll blir det lite hemmamys då vi ska köpa mat från glorias, hyra film och köpa en fet godispåse!

ha det bäst i helgen och gör något galet! :D
puuuss å heej


Längtar!

Nu sitter jag i kävlinge och lutar mig tillbaka i deras soffa. Ska strax äta och sen bege mig ut på en promenad med Ceasar.

Igår var vi och tittade på sandras systers nya hus. Det var jättefint och gjorde mig otroligt sugen på att flytta och få inreda mitt eget. Har rmassa ideer på hur jag vill ha det :)

Nej nu ska jag gå och hjäla till lite men ni får ha det bäst mina vänner!
pusshejs


RSS 2.0