alltid efter tisdag

Ja alltid efter en tisdag så känns det som att veckan rullar på bra. Konstigt egentligen det där... Imorgon blir det ialla fall till pappa efter jobbet och så ska jag försöka tvätta lite så jag kan packa på torsdag. Sen på torsdag blir det att packa då å sen ska jag på kalajs hos göran. Å på fredag då ska jag minsann bara jobba halva dagen för sen bär det av till säffle. Vet inte om man säger upp till säffle eller upp och sen lite ner kanske låter bäst eftersm det nästan är så hhaha. Kommer ialla fall bli sjukt narre hihi niceigaste! Kan inte bli bättre när elin, josefinis och bitchi gör saker. AWSOME!

Nej vet ni va jag är sjukt trött, nu känner jag verkligen hur mkt man uppskattar skolan när man har föreläsning några timmar varje dag haha. Att stiga upp vid halv sex hör inte till vanligheterna hehe.

Ska snart äta jordgubbar och se på allsång å sen ska jag sooooova!
Pussåkram skumbanan


söndag

Sjukt nice väder idag så ska nog lägga mig i solstolen efter lunch. Behöver ju bättra på brännan hihi. Blir ju inte mkt solande under vardagarna eftersom man jobbar. Hoppas på att denna vecka kommer gå fort, kommer bli en så himla rolig helg och det verkar bli bra väder också!

Fantasin på vad jag ska skriva är inte så bra idag haha men kanske skriver nåt mer lite senare.
Pusshej


nu tar jag helg!

Sådärja nu tar jag helg, hur skönt?! Orkar inte skriva så jättemkt just nu men gå in å rösta på min klänning vetja!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


onsdag

Ja egentligen så skulle jag ta helg idag men chefen kom och fråga mig om jag kunde jobba imorrn också även om man egentligen brukar vara ledig dagen innan midsommar. Känns ändå positivt å veta att det man gör uppskattas och är viktigt.

Hihi jag fann ju en bil när jag kom hem idag också, så jag ringde till pappa å sa att jag tar den i några dagar eftersom han ändå inte är hemma tihi. Smart chey är jag. Å har sån tur att på onsdag får jag ta mammas bil å det passar ju bra eftersom jag ska till säfflis fredagen till söndagen å umgås med mina fina å tokiga vänner josefinis och bitchi! Kommer bli super najs:)

I midsommar har jag inga planer alls mer än att jag ska vara hos mormor o farfar klockan sex och äta massa god mat. De var så söta å ringde och sa att jag var så välkommen så. Annars ska jag bara ta det lugnt i helgen och ha lite alone-time eftersom jag är hemma själv.är så skönt att ha det ibland. Ska försöka hitta min sussietuss också, gillar inte att hon är alldeles ensam ute å inte hittar hem :/ Ska iof jobba lite också på hemsidan men det är mest roligt å inte så jobbigt så länge koderna gör som jag vill haha.

Nu har jag allt blandat hej vilt och pratat om massa olika saker men det är ju ungefär som vanligt hehe.
Ha nu en fin vecka så ska jag försöka skriva i helgen.
Pusshejs

helg alltså

helg är rätt skönt alltså. Speciellt en helg som denna då den inleddes med pizzakväll hos farbror och en dag som denna då jag har gjort så mkt som.... ingenting. Hur skönt som helst! Eller ja jag har varit ute en sväng och letat efter kissen eftersom hon har sprungit bort igen :/ men jag hoppas att hon kommer tillbaka snart annars så ska jag och mamma gå ut å leta ordentligt i området. Hon är ju så rädd så jag blir orolig att hon sitter nånstans å inte vågar gå åt nåt håll..

Ska fortsätta min lördag med att bara ta det lugnt. Gud vad jag gillar denna helgen alltså!! Imorrn ska jag bege mig över till karlstad för å hitta på nåt med josefinis. Var alldeles för längesen så det kommer bli helt awsome och massa garv som vanligt, kommer bli bäst.

Tror även denna vecka kommer bli super även om jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på mer än att jobba och sova då förstås hehe. Nej nu ska jag återgå till mitt slappande så ni får ha en jättefin lördagkväll!
PussåKram

tisdag idag

Då var andra arbetsdagen avklarad. Börjar redan komma in i allt så det känns jättebra. Just nu sitter jag och gosar med katten och ska väl götta ner mig i soffan snart och inte lyfta ett finger. hihi.

Har inte jättemkt att skriva idag men ska försöka komma på något roligare imorrn:) Ja så får det bli. Ha det bäst!
pusshejs

Första dagen på jobbet

Ja idag började jag min första arbetsdag. Tror det kommer bli riktigt kul nu när jag verkligen har en fast arbetsuppgift och inte gör en massa olika saker som ingen annan vill göra som jag gjorde för två år sedan. Så tror det kommer bli riktigt roligt. Inte dåligt heller att få jordgubbstårta första dagen hihi.

Nu har jag precis ätit lite och är sjukt trött, haha. Ändå sov jag 13 timmar inatt eftersom jag somna halv sju och gick upp vid halv åtta. Snacka om att det kan ta kol på en att vara utomlands i en vecka haha. Eller snarare hemresan kanske. Men var iallafall en bra resa men det var verkligen superskönt att komma hem!

Men sommaren har bara börjat å massa kul kommer hinnas med även om man jobbar. Ska ju ha värmlandstripp med josefinis och bitchi å sen blir det liseberg med mina jönköpingstjejor kommer bli awsome! Sen kommer det bli massa mer skoj.

Är verkligen trött, haha tjatig jag är... får nog bli att slå på en film sen och somna till den. Mysigt värre!
nej nu får ni alla ha en fin måndag kväll så skriver ja imorrn.
pussåkram

OMG

Tomorrow!! Shieet va kul det ska bli! Eller som björne säger vaaa roliit de ska bli hihi. Har handlat in det sista idag, typ rakhyvlar, skum, wippes (stavning?) å självklart en stor godiispåse och loka. Sååå kan det bli imoorn typ nu??

Jaha då. hahaha nej men jag får se om jag hinner skriva nånting senare för numåste jag kila. Men ha en super vecka allihopa så ska jag lägga upp massa bilder här på bloggen när jag kommer hem!
Pusshejs

Shiiet va brun jag ska bli



RSS 2.0