Vädret är underbart

Idag är det riktigt varmt och soligt!! Kan inte bli bättre. Har precis vart ute och klippt gräs så nu ska jag hänga upp tvätten och sen intar jag solstolen. Livet är bra!

Måndaaag

Första veckan på "sommarlovet". Ska strax bege mig iväg till pappas jobb för att hämta bilen och sen åka vidare till kd för lite sista veckan shopping innan jag åker. Måste verkligen ha en bikini så det måste jag komma hem med idag. Denise och Alle får hjälpa mig å hitta nån fin hihi.

Älskar livet ljust nu alltså. kanske låter klichigt men så är det. De sista dagarna innan vi åker kommer bli toppen. Å dagen vi åker kommer bli ännumera toppen. Det kan verkligen inte bli bättre! 

Nu ska jag gör mig redo för karlstad men jag skriver kanske ett inlägg lite senare.
pusshej

INSERT Elin INTO sommarlov!!!

Hemtentan idag gick bra till slut och nu har jag soooommmarlov!! Just nu sitter jag å väntar på att pappa ska hämta mig för att sen bege mig till Denise för att fixa iordning sig å preparta lite innan vi ska vidare. Kvällen kommer bli helt awsome, vi har mkt att fira alltså. Lägger kanske upp lite bilder imorrn om jag orkar hihi.

Och om exakt 168 timmar och 12 minuter lyfter planet till Alanya!! LÄNGTAR!!

Nej nu måste jag leta reda på vilka skor ja ska ta å vilken jacka. Ha en fin lördag alla!
Puss 

Fredag i Kristinehamn

Ja då var man tillbaka i Kristinehamn för att stanna hela sommaren. Startade vistelsen med att åka till örebro med bästa Denise. Kom hem med ett par shorts, ett par halva leggins haha å sen lite gojjs inför resan :) Avslutade med att dra till systemet å hm i karlskoga och sen åkte vi hem till denise och såg på film. BRA dag!!

Imorrn blir det hemtenta och efter det kör vi på partaj. Sweet känner jag! Tagga till riktigt ordentligt inför Alanya, Kan knappt fatta att det bara är en vecka kvaaaar, wiiiiie!

Nej nu ska jag käka mackor å se på tv innan jag ska sova för att orka gå upp tidigt imorrn. Ha en mysig fredag så skriver jag imorgon, förmodligen om vilket problem jag kommer ha för att bestämma kläder haha.
PussåKram

Måndag

Japp redovisningen avklarad. Känns otroligt skönt måste jag säga. Nu väntas en tenta imorgon som det faktiskt känns bra inför. Hoppas ja känner likadant när den är över. Efter det har jag bara torsdagen kvar å sen en hemtenta i helgen men den gör jag ju hemma.

Har precis avslutat pluggandet inför morgondagen så nu ska jag nog hoppa i plurret å dunka lite musik å sen intar jag soffan och en film hihi.

Hoppas alla mår bra! Ha en bra dag imorogon så skriver jag nåt nytt kul imorrn kväll!
Pusshej

13.

Wiiiiehuuu 13 days left! Är trött och kokar mig lite makaroner som jag ska äta med ketschup å krydda. Haha roligaste kvällsmaten men är det skåp å kyl rensning så är det. Sitter och väntar på att bb ska börja. Kommer nog vara riktigt bra ikväll å ja hoppas verkligen att gurkan åker för han är sjuuuuukt irriterande punkt och slut.

Efter det blir det att inta sängen ska upp klockan 6 imorron, för halv åtta ska jag vara i skolan för klockan 8 är det redovisning av projekt. ÅÅÅ va jag längtar tills torsdag, kanske låter jag tjatig men jag längtar verkligen.

Nu ska jag kolla makaronerna så ha ett fint avslut på helgen allihopa!
puuss


Lördag

OMG OMG OMG bara två veckor kvar... helt sinnes! Meeeeen det känns som att denna vecka kommer vara segast. Har suttit och pluggat hela morgonen så nu tänker ja ta ett break en stund. Men har ändrat planerna lite och åker hem redan på torsdag. På fredag blir det nämligen shopping för fulla munnar.

Men ja som sagt segaste veckan.. på måndag har jag redovisning av projekt, tisdag har jag tenta i foto och på onsdag ska de sista labbarna göras å på torsdag har jag muntlig tenta av projektet.. gud va det är kul med skolan allltså haha.

Sitter och fillurar på vad jag ska äta idag. Ska jag göra kyckling gryta kanske? eller soppa? eller bara pasta för det går snabbt? eller ska jag äta nåt annat? Ja herregud vilka i-lands problem jag har idag. Ska iallafall hoppa in i duschen å sen laga mig lite mat å slå på en film, som sagt nu tar jag en paus.

Pusshej

Onsdag

En veckas plugg kvar sen lediiiigt!! wiiiiehuu! Undrar jag vad jag ska skriva i bloggen idag. Har inte riktigt någon fantasi men ska ialla fall snart äta kvällsmat efter en dag med fotografering. För första gången var labben riktigt rolig och bilderna blev asbra. Kul bara att vi aldrig lär oss att man ska spara när man sitter å gör nånting haha. Efter att vi skrivit klart rapporten så hänger sig allt men som tuuuur va så kom det tillbaka när vi starta om programmet.. puuh hahahha jaa när ska man lära sig? hihi.

Nej men nu ska jag fixa lite käk å sen lägga mig i soffan å se på tv, no more plugg för idag!
Pusshejs

måndag

Idag är det måndag. Det är exakt 19 dagar kvar tills jag sitter på arlanda med mina fina vänner för att ta flyget till Alanya. Och det är exakt 10 dagar kvar till sommarlov och 11 dagar kvar tills jag åker hem till kristinehamn. Mår awsome och längtar till allt roligt som kommer framöver!

Men under de sisa dagarna i jönet så har jag massvis med plugg men man får väl se det från den ljusa sidan att när man har mycket att göra så går tiden frullasvärt fort. Har inga mer föreläsningar heller så det är skönt.

Ska försöka att plugga lite idag har ialla fall lagt upp fotot från studiofotograferingen å ja har valt kurserna inför trean. Så har ju gjort lite vettiga saker. Ja hoppas på att få post idag också. Ska ju få nåt paket på posten men det har inte kommit än så får se om de kanske kan komma idag hihi.

Nej om man skulle försöka å göra nåt mer vettigt. Ha en superfin måndag!
pusshej

flashigt

Sitter och gör det individuella projektet i flash. Blir awsome iallafall det jag gjort hitills! är nöjd med mig själv alltså. Försöker lägga in ett gitarrintro i början nu men får goggla lite på hur jag ska göra eftersom jag inte vill att det ska spela upp sig på en gång utan när man klickar på den fina gitarren jag har illustrerat.

Nej får inte skriva något mer nu utan dags att googla men ska försöka skriva nåt mer intressant imorgon.
Pusshej

onsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är så himla glad. Hade finaste födelsedagen, har bara 3 veckor kvar i skolan, blir en sommar hemma i kristinehamn och det är bara fyra veckor kvar tills ja åker till alanya med mina fina vänner. Jag mår så himla bra!

Har jättemycket i skolan de sista veckorna å man kommer inte hinna göra så mkt mer än att plugga men det gör verkligen ingenting för jag vet vad som väntar efter de tre veckorna. Shiiiit va ja längtar!

Nu ska jag ta mig ett bad å köra lite spagrejs. Ha det bästast så skriver ja imorrn igen!
pusspåalla

RSS 2.0