Nyår

Då var det nyårsafton och snart ett nytt år, får väl säga att det är både på gott och ont. Kommer bli ett spännande år men kommer också vara ett avslut på det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Älskar allt med jönköping och mina fina vänner som jag fått där och nu är det bara ett halvår kvar. Men faen vilket najs halvår det kommer att bli! (ett nytt stycke vore najs men det funkar inte ) Iallafall detta nyår blir till att fira med några släktingar. Blir mysigt och väldigt lugnt men det känns som ett väldigt bra nyår. man kan ju inte festa jämt hehe.. Har några nyårslöften också eller jag snarare ett kanske, men ska ialla fall träna som en galning för att göra mig av med några kilon och då självklart också tänka lite mer på vad man äter. Sedan kan jag väl ha ett till nyårslöfte att fortsätta ha ett awsome liv och det lär inte bli svårt att hålla kan jag lova! Gott nytt år på er! Å vi syns nästa år!! Redo för att fira nyår!

Glad

Är bara sådär allmänt glad åt en massa saker och det är underbart med lov. Har haft en suppermysig jul med fina julklappar, mönniskor och god mat. Idag har jag varit i örebro med göran och kollat rean. Fick med mig lite saker hem men dock var det bara en utav grejerna som var på rean haha.. Kan lägga ut bilder imorrn på vad jag har köpt! Imorgon bär det av till Karlstad för ytterligare lite shopping med en annan galen värmlänning.... haha josefine alltså. Kommer bli toppen! Ikväll ska jag ha tacos å filmkväll med lasse & co.Trevligt värre. Ska dra på mig myskläder nu och tjofsa upp håret. Ha det fint!

Tisdag

Idag har jag kollat synen. Såg bra som vanligt eller ja bra med linser alltså haha. Var med Alle på stan och vi köpte med mat hem å sen begav vi oss ut till skärgårn. Jag är ju hundvakt idag så då passa vi på att gå ut med han och hennes hund. Vart en riktigt bra dag, var super kul å träffa Alle igen också, det blir ju inte så ofta. Nu sitter jag i soffan med cola å skumtomtar och ska slå på en film. Måste roa mig med nåt när jag är hundvakt haha. Ha en toppen fin kväll allesammans! FBI posen! (gammal bild)

Jullov på riktigt

Nu har jag jullov på riktigt. Skickade för en stund sen in sista projektet och ska inte göra ett dugg ikväll, bara se film å äta skumtomtar haha. Imorgon ska jag lämna in min stackars dator så då blir det veckor utan den men som tur är har jag pappas minidator så får väl använda den. Helt otroligt att det snart är jul också. Älskar allt som har med julen att göra, det är så mysigt. Ska baka julgodis och klä granen till veckan, bättre kan det ju inte bli. Ha nu en toppen söndagkväll! Pussåkram

Lycklig

Tentan igår gick bra och jag hade den mysigaste kvällen med mina fina vänner och en riktigt god tre rätters middag. Kommer allt sakna er lite under jul hihi. Idag ialla fall så har jag packat ner det sista och nu har jag precis skrivit ner lite anteckningar inför morgondagens möte och jag har även lagt ihop lite grejer som jag ska visa upp. Så nu känner jag mig förbered för det också. Nu sitter jag och väntar på min kära mor som ska hämta mig så ska vi åka hem till lilla Kristinehamn. Berättar imorrn hur mötet gick, ska kolla så jag har med mig allt nu. Pussåkram

Hahahaha

Ja här kom då bilden jag ville lägga ut. Ska springa till bussen snaert ialla fall. Pusshej

Dagen D.

Varför funkar det inte å lägga upp bild nu då, blir galen nu gör jag om detta för tredje gången... suck! Aja har ialla fall tenta idag. Vet inte hur den kommer gå men komer hursomhelst vara den lyckligaste människan på jorden när den är över för då har jag "jullov"......nästan iallafall. Har bara ett individuellt projekt att göra också. Men det blir till att göra hemma i värmland. Kommer avsluta denna termin med mina fina vänner och en tre rätters middag på Jensen.

plugg & städ

Ja som rubriken lyder så har min dag varit. Låter otroligt kul eller hur? Men nu snart ska jag bege mig å möta josefine och isabelle för att handla å sen åka hem hit och laga tacos och se på film. Väldigt trevligt helt enkelt. Sussie verkar inte gilla att jag har stäat och pluggat idag för hon har legat under täcket i sängen HELA dagen haha.. Taskig som jag är så lyfte jag på täcket nu så kröp hon fram hihi. Imorgon ska jag plugga hela långa dagen och kvällen, allt ska helt enkelt sitta imorrn kväll punkt slut. Skickade sms till mamma igår och frågade om vi inte kunde ha julgran i år. Å så lite fint sa jag också att jag dammsuga upp barr varje dag så behöver inte hon greja något med den. Så nu hoppas jag att jag får min gran, hon svara ialla fall "jag ska fundera på det" haha alltid något. Ska bli så roligt att komma hem. Har nog aldrig längtat så mkt efter lov som jag gör nu. Men inte långt kvar måndagkväll blir det middag med mina fina vänner för att fira att vi har lov och sen på tisdag kommer mamma och hämtar mig och katten. Kul btw att min d-tangent är as seg så när jag sitter och skriver tenta frågor till mig själv så har datorn missat en massa d, men nu börjar jag få in snitsen och tar i lite mer för att trycka på den haha. Nej ska väl gå ut till bussen nu men ha en jättefin helg allesammans! Pusshej

I farten

Skriver ett litet inlägg i farten, ska snart hoppa på bussen för att möta upp josefine och sen ta en liten promenix. Har pluggat sen nio tills nu å klockan är snart två, ja herregud vad jag känner mig duktig haha. Efter promenaen blir et hem och laga mat och titta på greys anathomy, dvs inget mer plugg för mig idag hihi känns bra att jag gick upp tiigt faktiskt. Efter imorgon har jag enast en tenta kvar på måndag och på tisag beger jag mig hem till kristinehamn. Ge mig tisdag nu typ?! Nej nu ska jag springa till bussen. Puss på er!

Söndag och trött

Flög upp för å plugga imorse, har fått in en del nu så det känns skönt. Men nu är jag trött å somnar nästan... Tur att ja snart ska ta en promenad ut till A6 med Josefine, blir å handla ett par skor hihi..

När ja kommer hem igen ska jag dra igenom det ja läst på å sen bara slappa framför en film med mitt nya te!

Hoppas alla har en fin andra advent!


Lördag

Hade en sjukt bra kväll igår med mina fina vänner. Grym förfest och utgång på kåren, alltid lika trevligt! Mår faktiskt kanon idag och känner mig inte bakis alls, vilket jag gillar starkt. Har nu precis öppnat evk boken men känner inte för att plugga så får plugga extra duktigt imorrn hehe.

Längtar sjukt mkt till den 13 då tentor å allt är över och jag beger mig hem till härliga värmeland. Men först väntas en vecka med extremt mkt plugg, redovisningar och tentor.

Ska nog slå på pelle svanslös en stund. Julkänslan är på topp!

Så här sminakde jag mig igår:

Å så hade jag min rosa och blommiga klänning

Gick inte ut med blött hår

RSS 2.0