Onsdag

Börjar inte förens elva idag eller ja jag har lixom inget idag egentligen förutom ett möte på tjugominuter men efter det så blir det att jobba med projektet. Kommer förmodligen åka in till skolan lite tidigare än vad jag behöver mest för att fly undan från målning å tapetserning haha. Men idag så blir det klart.. ska bli jättaspännande å se när jag kommer hem sen! Då ska jag städa å putsa fönster å göra så fint å jag har lovat mig själv att bli mycket bättre på att diska nu när det blir så fint.

Tänkte köpa en dörrmatta å sen nån fin matta å ha där. Behöver köpa en kläddhängare å skruva upp också. Men det tar jag nog lite senare för det kan jag ändå inte sätta upp själv för då är väl risken att det blir vinnt å snett hehe.

Det var väl allt jag hade att säga just nu så skriver ett nytt inlägg ikväll.
pusshej

Tröttare än tröttast

Är sinnes trött alltså. Det tar verkligen kol på en att gå upp vid kvart över sex två dagar i rad. Börjar inte förens elva imorrn men måste upp vid sju för vid halv åtta kommer de å ska fixa det sista i köket. Kommer bli superfint! Känns så himla fräscht bara nu när allt är målat vitt och imorrn får jag upp fina tapeter så det blir kalasbra.

Har en känsla av att jag ska lägga mig pensionärs-tidigt ikväll så jag får sova nån extra timme iallafall. Måste ju berätta också att jag ska på arbetsintervju nästa vecka. På Mc Donalds. Har aldrig vart på det tidigare så det ska bli roligt. Ska försöka göra ett riktigt bra intryck å så hoppas jag att jag ska få höra från några fler ställen som jag har sökt. Need money i sommar asså.

Nej nu ska jag snart mysa ner mig framför tvn, ha en fin kväll allihopa!
Puss å Kram

Renovering

Idag har de börjat renovera mitt kök/hall. Blir ommålat och nya tapeter, gissa om jag är glad! Kommer bli superfint. Vet inte riktigt vilken tapet jag ska välja men ska ringa mamma ikväll å beskriva dom som jag väljer mellan så får hon vara smakråd.

Ska strax fly fältet och bege mig ut till bussen. Ska börja nya kurser idag varav den ena är på engelska. Inte för att jag har svårt för engelska men nu kommer det ju vara mer fackengelska så jaa.. nej men det kommer nog gå fint. Antar att vi får ställa frågor på svenska så får läraren översätta.

Är sjukt trött förresten. Inte van att gå upp så här tidigt. Man har blivit lite bortskämd med schemat vi hade i förra läsperioden. Men nu är det ny läsperiod och hårdare tag. Det positiva är att det inte är alls långt kvar till maj hihi. (inte bara för min födelsedag, man får ju sommarlov också!)

Nej nu måste jag strax gå till bussen. Ni får ha en fin måndag alla!
Pusshej

Sol idag!

Riktigt fint väder så man kan inte vara annat än glad! Va inne i skolan för att ha möte med gruppen å sammanställa rapporten så nu är allting färdigt. hur skönt! Ska om en stund bege mig in till staden för en liten fika i solen och sen ta en långpromenad med de sista sommarjobbsansökningarna. Bara hålla tummarna på att nån svarar.

Ringde nyss min hyresvärd också och fråga hur det går med mina nya tapeter å dom sa att de var på gång så hoppas verkligen på att ja bara behöver vänta nån vecka.

Kan säga att jag slockna som en sten igår när jag kom hem. Big Brother i 24 timmar var lite krävande  för sömnen men det var riktigt roligt. Men vi konstaterade att vi nog aldrifg skulle kolla 24 timmar i sträck igen haha. Min säng har nog aldrig varit så skön som den var i natt. Kanske bara en gång tidigare då jag legat på en 3 cm tjock madrass i tio dagar i Rom. Skönhetssömn alltså.

Hoppas vädret håller i sig hela veckan eftersom att imorogon eftermiddag så tar jag helg :D
pusshej

24 timmar

Håller på att förbereda mig inför kvällen. klockan 22.00 är det bb och halv elva startar vi operation bb 24 timmar! Nu ska jag förklara vad jag menar. Ska med tjejerna hem till maria för att titta på bb. Vi ska köpa 24/7 för 24 timmar å alltså sitta och kolla på bb i 24 timmar i sträck. Så jag kommer vara nårbar igen imorgonkväll vid jaa halv elva helt enkelt. Hahah får se hur länge man klarar av att titta utan att somna men vi ska ladda upp med sötsaker så att man får lite energi då och då. Man borde kanske dricka kaffe också haha. Men å andra sidan så har jag legat i soffan å tagit det lugnt å vilat hela dagen så jag kommer nog inte bli trött i första taget.

Nu börjar jag bli lite hungrig så ska kanske ta å äta något men ha en toppen kväll och måndag så hörs vi imorrn kväll! Puss&Kram


Gosig tröja på sen är det bara å köra (y)


Fredag och hängselshorts

Idag är det fredag vilket innebär att det snart blir långhelg! Ska in till skolan om en stund å då blir det programmeringslabb i gränssnitts-design. När jag hoppar på bussen ska jag ringa min "bank". Slutet på månaden å både schampoo,tvål,balsam är slut plus lite matgrejer så ska se om det går att ordna hihi.

Har varit hur vårit och fint som helst hela veckan och igår var det till och med 8 grader men så tittar man ut idag och vad händer jo det är snö... Förhoppningsvis så ligger det inte kvar i så många dagar iallafall. Men jag kör stenhårt på att våren verkligen är på g så jag satsar på mina jeansshort med hängslen idag.



Ska lämna in lite fler sommarjobbsansökningar idag också. I helgen blir det till att börja på ett litet jobb jag fått, jobbet är att jag ska göra en hemsida så det ska bli kul å se hur det går. Nej nu blir det å fixa med det sista.
Pusshejs

Måndag

Har precis skissat av mig själv, fick stå i badrummet å kolla i den spegeln. Jag kan väl inte påstå att det syns att det är jag, speciellt inte om jag inte har handuken på huvudet som jag har på skissen haha.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret. Ska ha en rolig dag idag! Hinner inte skriva så mycket just nu men kanske skriver ikväll när jag kommer hem.

Ha en superfin dag alla!
pusshej

Vill ha sommar nuuu!

Sitter och kollar på bikinisar å har hittat två jättefina på nelly, funderar starkt på om jag ska köpa en utav dom men jag vet inte vilken i så fall. Får helt enkelt fundera lite. Vilken tycker ni?

Phax Animal Print Bikini SEK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM  Phax Ellie Bikini SEK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM

De ensamma dagarna är snart över hahaha. Alla har ju vart hemma-hemma men jag orka inte åka hem så jag blev kvar i jönet, men idag kommer josefinis tillbaka å imorgon kommer resten av tjejorna å då blir det middag och talang 2011 på jönköpingsteatern. Kosta bara 60 spänn för att sitta i publiken och det är onumrerade platser så hoppas på att få sitta långt fram. Vem vet kanske kommer vi med i tv haha.

Nej nu måsste ajg grejja lite. Btw så harjag kommit fram till att det kommer gå fort till maj å de innebär att de går fort till juni och värmen i alanya!
Puss&Kram

Effektiv dag!

Har ganska nyss kommit hem efter en promenad med sommarjobbsansökningar som jag har lämnat på lite olika ställen. Plus att jag har varit å handlat lite å nu håller jag på att lagar mat, potatismos, egna köttbullar,sås och kokta grönsaker. mums. Efter maten blir det att göra mitt egna typsnitt så jag kan lämna in det imorgon å så ska jag även kolla om jag kan tvätta lite.

Har köpt mig en godispåse också så ikväll blir det mys framför melodifestivalen. Nu ska jag forsätta med maten.
pussåkram

Fredag

Funderar på att hoppa in i duschen och sen laga mig lite mat å bara mysa framför tvn. Är lite sugen på att baka men har inget socker så det blir ju lite svårt så får nog göra det en annan dag istället. Nej vet inte vad jag ska skriva just nu så får se om det kanske kommer ett inlägg lite senare.
Pusshej sålänge!


Ut i Solskenet!

Ska strax bege mig in till stna för att möta upp josefine och sedan ta en långpromenad till a6 i det fina vädret. Ska kolla bokrean lite. Har ju blivit helt kär i twilight så tänkte läsa böckerna.


Älska vädret säger jag bara!!

PussåKram på er!

Måndag and I like it!

Idag är det måndag och jag måste säga att det är en såndär måndag som man är helt emot katten gustaf. Jag hatar inte måndagar idag alltså. Har en otoligt snajsig vecka å de känns gräääjt. Börjar tre idag också så det känns super skönt. Håller på å peppar lite för att det känns verkligen som att våren är på väg så jag funderar på om vårjacka å solglajjer kommer åka på idag.




Egopics is the shit!

Nej nu ska jag sätta mig vid tvn en stund innan jag ska bege mig till skolan. Eller om man skulle äta något kanske får se.
Pusshej

Efterbadet-trött

Har varit på rosenlundsbadet hela eftermiddagen med josefine å bitchi. Var sjukt roligt. Vi åkte rutschbana i mängder, åkte på gummigrejer i strömmen, bubblade bubbelpool och bada i vågorna. Tack för en jätterolig å mysig dag tjejer!

Nu sitter jag i soffan eller snarare ligger i soffan och är sjukt trött. Men verkligen sådär goigt trött som man blir när man har badat i flera timmar. Känner att man kommer sova så himla gott inatt. Dock vet jag inte om jag kommer orka hålla mig vaken till bb idag men om ja inte gör det ska ja se det när ja äter frukost imorrn. Får inte missas alltså.

Funderar iallafall på att slå på gilmore nu en stund. Ha en bra kväll!
pusshej 

RSS 2.0