Fredaaaa!

Idag är det fredag och det känns så där tokbra. Ska med bussen om en stund in till stan. Börjar ett idag. Å jag har den tråkigaste lektionen ever. Jag ska programmera. Skulle säkert vara roligt om man fattade någonting men när man inte gör det är det INTE roligt. Kul också att jag missade andra labben då jag hade vattenkoppor så jag ligger ju lite efter också. men men det ordnar sig. Hoppas på att många har gått på förmiddagslabben så man kanske kan få lite mer hjälp.

Har faktiskt plockat lite i lägenheten under morgonen så det ser liiite bättre ut. Kommer bli ännu bättre när ajg dragit med dammsugaren sen när ja kommer hem. Har ju hunnit med att betala räkningar också å öppnat ett sparkonto också. Så nu sparar vi!

Ska köpa en ny väska idag också. Funderar på nån rolig färg typ en ljusblå eller nåt sånt. (min andra väska är snart bara ett stycke tyg med en hängande dragkedja haha)

Nej nu ska jag gör mig iordning det sista men kanske skriver lite senare!
pussåkram


Lite sömnig

Sitter i soffan och ser på gilmore å om femtio minuter börjar big brother. Sedan får det bli sängen, är lite småtrött så tror att jag kommer somna väldigt snabbt idag. Fick sponsring till lite kläder idag av min söta mamma. Hittade ett par chinos å ett par jeansshorts med hängslen. Kul med lite nya kläder. Hittade en supersöt bh också på new yorker så den ska jag gå å köpa på fredag.

Ska köpa mer nyponsoppa då också. Känns så nyttigt å bra. Å för att inte tala om träningen sen. Vi har vart så himla duktiga med att träna nu, å imorrn blir det ett träningspass igen. Men nu ska jag gotta ner mig i soffan.
Pusshej

Tända ljus och Gilmore

Har myst ner mig i soffan och tittar på Gilmore girls och har tänt ljus. Skisstekniken var faktiskt riktigt rolig idag. Kan ju inte säga att det var lätt att måla människor alltså haha. Å inte å stå stilla heller när man skulle "modella" heller. Träningen gick också bra men det känns verkligen att man har tränat fyra dagar i rad. Blir nog bra att kroppen får en chans å vila imorgon iom att jag ska jobba med grupparbete hela eftermiddagen/kvällen.

Är sjukt trött nu men får inte lägga mig förens elva ikväll för jag får ju inte missa big brother. haha. Rolig blandning av människor som är med alltsål. Kommer nog kunna bli riktigt roligt att titta på. men en sak jag undrar.. vart är alla snygga killar som borde vara med?! haha badvakten är ju lite snygg iallafall.

Back to gilmore... vem vill inte ha Logan Huntzburger? Så söt juuuu
Nej nu måste ja titta vidare.
Pusshej

Måndag

Känns som att vårekänslorna växer lite för varje dag. Det kanske kan bli vår trots allt i år också. Ska strax iväg till bussen för att bege mig till skolan och skissa lite. Vi ska skissa människor idag å herregud jag säger bara no ahrd feelings mot dom man får rita av haha.

Efter skissen ska jag å träna med josefine för fjärde dagen i rad. Känner mig sjukt pepp på att träna så idag ska vi köra mördarpasset. Har börjat min nya frukost idag också, gröt, en apelsin och ett glas nyponsoppa. mums.

Nej får väl traska ut till bussen men skriver ikväll! måste diskutera lite big brother med er. (som vanligt har jag fastnat i ännu en dokusåpa)

Puss&Kram på er!

Lördag

Idag är det lördag och jag har sovit typ väldigt jättelänge idag men det var extremt skönt. Snart ska jag bege mig ut till bussen för att dra in till gymmet å idag blir det även lite ångbastu. Känns som att träningen är riktigt igång igen å den känns super, har även kommit fram till att köpa havegryn så ska jag börja äta en skål gröt på morgonen. Två minuter i mikron känns som en helt okej tillagningstid. Hej du nyttiga liv säger jag nu!

Blir till österängen ikväll, hem till maria å titta på melodifestivalen. Trevligt trevligt! Men nu måste jag lägga på ett kol men ha en awsome dag så skriver jag ett nytt inlägg ikväll.
Puss snyggingar!

Torsdag

Sittningen igår var awsome! Synd bara att det inte var så mycket folk på kåren, vi gick redan vid elva typ. Idag har jag sovit riktigt länge ialla fall, sov till strax efter tolv så det var jätteskönt. Om en stund kommer josefine och maria hit så då vankas pizza å film. Ska bli trevlans :D

Skriver kanske ett inlägg lite senare. Men ni får ha det bra sålänge!
Pusshej

Lill-lördag

Ikväll vankas barnförbjudet-sittning! Ska bli grymt roligt!! Men innan det ska mycket hinnas med, man ska göra sig iordning, fixa naglar, smink och massa mer. Givetvis ska vi hinna förfesta lite också.

Btw så hade jag min vanliga tur med sj igår också. Mitt tåg var ju inställt så jag fick åka buss till laxå. Vem vill inte till laxå lixom.... (inroni?) Sedan fick jag hoppa på ett tåg där till falköping men givetvis så fattades det en vagn på tåget så de hade bara två vagnar, vilket resulterade i väldigt få sittplatser å sjukt mkt folk. Som tur är blev jag bara en timme senare än tänkt så det var skönt.

Men nu måste jag fixa mig lite innan jag ska bege mig in till stan. Ha en bra onsdag!!
Puss&Kram

Nu äre kvällen

Har haft en toppen dag med god mat hos mormor och farfar å sen en grym eftermiddag/kväll med Denise i kd. Gillar livet! Kom hem för en stund sedan å nu sitter jag i soffan. Ska strax krypa ner i sängen å se på nån film för imorgon kommer min väckarklocka (mamma) och väcker mig vid nio för jag ska upp till morfar en sväng. Ska även hinna packa för att ta tåget till jönköping vid halv tre. Hoppas det går lika bra tillbaka som det gjorde hit. Sussie var så duktig så.

Sitter å lyssnar på den här låten. Lite roligt hur man kan glömma bort en låt å sen två år senare hittar man den i listan å bara åå men den här är ju jättebraaa! haha.
Johnossi – Lie Lie Die
även denna är riktigt bra
Johnossi – Summerbreeze


Nej krypa under täcket var det. Kommer ett nytt inlägg imorrn!
pusshej

Måndag

Har nyss ätit lite frukost och ska strax göra mig iordning. Idag ska jag nämligen upp till mormor och farfar för att äta lunch å ha trevligt. Efter det ska jag va med denise en sväng å ikväll ska jag till pappa för att lämna tillbaka bilen å lite så. Fick ju låna bilen hela helgen vettni. Pappa är snäll! hihi.

Funderar på om jag får med mig denise till karlstad en sväng. Ska ringa henne innan ja drar till mormor och farfar. Men nu måste jag göra mig iordning så jag skriver lite mer ikväll.
Puss&Kram

Vakna upp i Kristinehamn

Har nyss ätit frukost, mammas bakade bröd med ost, säger bara mums! Ska alldeles strax hoppa in i duschen för sen ska jag på stan en sväng med Denise och vid tre blir det att knalla iväg till pappa för att agera flytthjälp resten av dagen. Efter flytten vankas middag så det blir trevligt.

Hinner inte skriva så jättemycket just nu men jag skriver ett inlägg lite senare. Ha en toppen fredag!
pussåkram


Säg hej till Kristinehamn!

Om en och en halv timme ska jag genomföra operation "katt in i buren". Vi ska nämligen åka hem till Värmland i några dagar. Ska bli roligt att komma hem lite å speciellt en dag tidigare än det var tänk. Min labb imorgon blev nämligen inställd så det sparade jag pengar på också.. Glad tjej!

Ska hjälpa pappa och flytta när jag kommer hem å sen på lördag blir det party med mina fina kristinehamnstjejor! Sen får vi se vad de andra dagarna bjuder på.

Jag har precis diskat och tänkte dammsuga så jag slipper det när jag kommer tillbaka, insåg dock ganska snabbt att det var en dålig ide iom att sussie är rädd för dammsugarn och kommer springa å lägga sig under badkaret å då blir det inte lätt att få in henne i buren kan ja lova.

Fick tillbaka pengarna av sj igår också! Tackar för det!
nu ska jag dega lite i soffan innan det är dags att packa ner datorn och colan hihi.
pussåkram

Blå tandborste och träningsvärk

Hahaha min tandborste är blå av tandkräm och hela jag går som en gammal tant. Har sjuk träningsvärk men ändå körde man inte ett helt pass igår utan man provav på alla moment. Ja herregud skulle man kunna säga.

Just nu håller jag på att göra mig iordning. Är riktigt fint väder idag så funderar på att ta skinnjackan idag för det ser ut att vara ganska skönt ute. Hinner inte skriva så värst mycket just nu för jag måste packa ner träningskläderna å hinna platta håret å sminka mig också.

Pusshej!


Inga pengar..

Fick inga pengar av sj, skulle ta upp till fem arbetsdagar!! känner bara ååhh snälla?! Men tur att jag ändå har pengar så jag kan beställa igen imorgon. Så på fredag kan ni skymta lilla mig i kristinehamn, eller ja inte på fredag kanske för jag kommer hem rätt sent men definitivt på lördag. Ska bli roligt att komma hem lite. Det har redan gått en månad sen jag var hemma sist typ. nästan iallafall.

Börjar känna att jag gick upp sju idag när jag vanligtvis inte brukar att gå upp förens halv elva/ elva på måndagar, men blir väl snart en film å mysa ner sig i sängen. Har ialla fall min sovmorgon som vanligt imorrn, vilket verkligen behövs när man har wepprogrammering i fyra timmar. INTE en rolig föreläsning vill jag lova. Är typ intressant första timmen men sen är man helt lost å då är det sjukt tråkigt de sista tre timmarna.

Ska ringa till vårdcentralen imorgon också. Gick dit för å boka tid för jag skulle ändå fylla i ett papper om att jag skulle byta till deras vårdcentral istället för norrahammars, men det gick ju såklart inte utan man var tvungen att ringa för  å boka tid så det ska jag alltså göra imorgon. Hoppas på att få en tid nästa vecka då jag ändå är ledig men har en känsla av att det nog är längre väntetid eftersom jag inte ska dit för nåt akut.

Nej ska nog ta och borsta mina tänder nu med min tandkräm som gör tänderna vitare.
Pussåsov

Måndag

Idag gick jag upp klockan sju för att klockan åtta  skulle jag och josefine vara på gymmet för att få ett nytt träningspass. Å shit vilket träningspass sen, det är riktigt intensivt men kommer vara riktigt gött å kunna variera passen liten. Man vill ju inte bli för biff lixom haha. Efter det så tog vi en runda på stan och sen vid strax efter tolv så begav vi  oss till skolan för att ha skissteknik. Har nog aldrig nånsin vart så otaggad till den lektionen men idag var jag det nåt extremt. Dock gick tiden ganska fort å så hade man slutat.

Har hunnit med riktigt mycket idag å just nu sitter jag i soffan å blir grymt irriterad på sj! Gick nämligen in på deras hemsida för å boka biljetter å det gick ju jättebra..... eller? Nej då när jag hade betalat så säger dom att nåt blev fel å att jag ska gå tillbaka till sidan å då kom jag tillbaka till översiktssidan å de tyckte då att jag skulle betala ytterligare en gång.. men hallå ni har redan dragit 600 spänn som biljetterna kosta?? Men här sitter jag utan bokningsbekräftelse å nåt bokningsnummer så jag fick ju ringa till kundtjänst å dom bara "ja de var ju konstigt, men vänta en timme å se om pengarna kommer tillbaka annars får du ringa igen" Gud vad jag älskar sj just nu..... Varför kunde dom inte bara kolla det direkt? Men jaa nu får jag helt enkelt sitta å vänta å hoppas på att mina pengar kommer in på mitt konto igen så jag slipper ringa å töla en gång till.

Funderar starkt på att ta mig ett varmt bubbelbad å sen kolla om jag fått tillbaka några pengar. Men ha en bra kväll!!
PUSS


Friiisk tjej

Jag har blivit friiiiiiisk! Har fortfarande koppor kvar men dom är betydligt mindre. Hade en trevlig kväll med tjejorna hemma hos maria och titta på melodifestivalen och vi flummade på som vanligt. Kände lixom bara "im back" hahaha. Var hursomhelst jätteroligt! Och Danny ägde juu som vanligt hehe.

Snart ska jag bege mig in till stan å ta en fika med josefine och sen iväg till maxi för att handla lite. Har faktikst vart så duktig att jag gjort en liten lista över mitt sparande de kommande månaderna. Känns bra. 

Va på a6 igår också å prova jättefina skor å sommarkläder å gud vad man längtar till sommarn då. Men köpte inget av det, har nog blivit lite snål på sistone kanske? Men jag köpte en ny parfym iallafall då min är typ slut så det blev Carolina Gynnings Passion. Luktar så gott! 

Sitter och funderar på hur det blir till helgen också. Måste försöka få tag på Denise idag å bestämma något. Om jag ska åka hem så vet jag inte vilket tåg jag ska ta i och med att jag missa programmeringen i fredags så måste jag gå på dubbla labbtimmar nästa fredag och då är ju frågan om jag hinner till det tåget jag tänkt eller om jag ska ta ett som går vid sex och i så fall vara hemma runt halv tio eller om jag ska åka hem lördag morgon. Svårt detta alltså.... Tycker att swebus borde tillåta husdjur på bussen för det är mkt billigare att åka buss, men får väl prata lite med mamma (min bank) hihi.  

Nej men jag får se till att veta ikväll hur jag ska göra å boka biljetten iså fall. Borde även kolla på hur jag ska ta mig hem kanske hehe. Måste hem  tisdag eller så att jag är hemma onsdag förmiddag.

Blev ett långt inlägg idag så nu ska jag ge mig att skriva å springa ut till bussen istället.
PussåKram

Lördag.

Idag är det lördag. Börjar bli långtråkigt att sitta inne hela tiden, man blir så rastlös. Har ganska nyss gått upp så just nu sitter jag bara å softar hehe. Har verkligen hjärnsläpp på vad jag ska skriva... men haha jaa så kan det vara!

Har drömt så sjukt konstigt två nätter i rad nu, blir så full i skratt när jag vaknar på morgonen. haha. Nej usch vilket tråkigt inlägg. Jag skriver lite senare istället så kanske jag har något roligare att säga.

pusshej

Torsdag

Sitter framför datorn efter att ha badat i över en timme. Kliar inte så mkt just nu vilket är väldigt skönt, dock har jag ont i hela ansiktet. men jag läste att man brukar ha vattkoppor i en vecka så fyradagar till då sen hoppas jag att det är över.

Ska göra bildspel i flash nu. Borde äta också för jag har inte ätit någon frukost än eftersom jag bara har bröd men inget smör. å jag orkar verkligen inte åka iväg och handla, men som tur är så har jag min goda spenatsoppa som jag ska äta. Är trött också för att jag knappt sovit inatt. Kanske blir en film å lite sovandes i soffan. Får se vilken ordning jag ska göra allt i?

Vart ju inge vidare roligt inlägg, men samtidigt så är det inte så roligt just idag heller så... men ska skriva ett inlägg ikväll där jag kan försöka vara lite mer positiv.
Pusspåer!

Kvällsmat

Ska nog ta mig lite kvällsmat och sen gotta ner mig i soffan. Pratade nyss med Denise och det satt nån liten jävel på tråden så att samtalet bröts typ tio gånger haha. Efter ett par gånger slutade det med att vi bara garva när vi ringde upp varandra igen å sen gick de bra i nån minut å sen tyst å bara pippippip. Hahaha men vi hann med å prata om massor ändå :D

Är bara en timme å tio minuter kvar tills jag ska sitta bänkad framför tvn!! Hoppas alla har en jättefin kväll!
Puss&Kram


Onsdag

Ni vet när det kliar sådär tokmycket och man får verkligen INTE klia... det är verkligen sjukt jobbigt. Tacka kylbalsam! Har precis diskat min enorma hög med disk så nu håller jag på att göra spenatsoppa och ska lägga mig i soffan och se på någon bra film. Sen är det ju oc klockan tre också eller om det är halv tre? hursomhelst det ska jag kolla på. Icke att förglömma är att den store Winnerbäck faktiskt är med på tv ikväääll!! Wiieeehuu!

Nej jag lagar ju faktiskt mat.. men ha det så bra så kanske det kommer ett nytt inlägg ikväll :)
pusshej

Tisdag

Den stora frågan idag är om jag har fått vattenkoppor eller inte? :O Än sålänge kliar det inte ialla fall men mamma sa åt mig att hålla lite koll på dom. Vi har nämligen ingen aning om jag redan har haft det eller inte..

Nej nog om det. Var ett par dagar sen jag skrev nu kände jag men orkar inte skriva nåt längre inlägg men jag kan göra det ikväll. Jag ska ialla fall nu göra mig iordning för ska in till stan om en timme för å gå till subway å köpa med en macka innan den ljuuuvliiiga webbprogrammeringen börjar som jag ska ha i fyra timmar.... (sarkastisk eller?)

Nej.. pussåkram

RSS 2.0