Party on!

Sitter nu och taggar inför kvällens bravader! Ikväll ska det festas ;) Bilder kanske kommer upp imorgon men nu ska jag ta å göra mig irodning. Wiiieeehuuu!!!

Kort och bra inlägg jag vet.

godkänt!!

Idag har varit en superbra dag!! Den började med ett klarat nationellt matte c prov så jag fick godkänt i kursen, sen blev det å klippa gräs hos morfar å sen blev det karlstad med frans junior (denise och alle) Vi hade en riktigt rolig och mysig dag i karlstad, tack för det tjejer!!

Ikväll blir det lite chillkväll med vännerna å imorrn blir det röj i bött haha.

Ha en bra kväll! PUSS

Ovärda dagar

Gå till skolan, sitta i aulan, spela brännboll, ha en håltimme gå tillbaka till skolan för att ha lektion som varar i tio minuter och sen har man håltimme igen, ooohja jag älskar skolan! (ironin)

Just nu sitter jag hemma och väntar på att min far ska komma hem på lunchen så vi kan gå ut å käka och handla lite eftersom jag inte börjar förens tjugo över ett.

Imorgon är det en desto bättre dag. det blir shopping i kd och förbereda sig inför helgens bravader alltså ferre hos mig haha. Grymt roligt ska vi ha det!

vilket inlägg det här blev men men, solong!

GÖTTMOS!

Idag har jag gjort mitt sista matteprov ever. Måste säga att det känns riktigt skönt att jag slipper den nu. Tror desvärre inte provet gått allt för bra men det återstår att se. Nu har jag bara två grejer kvar i skolan och efter imorgon är allting klart!! WIIIIIIE :D

Just nu sitter jag med Denise på hennes multimedia eftersom jag inte har nån matte tralalalalalaaaaa

tjingeling

Lever på fantasin

Just nu tror jag att jag lever på fantasin, kanske inte bokstavligt men något åt det hållet. När man lite smått längtar sig bort och vet att studenten är avklarad och det är mycket roliga saker som kommer att hända framöver. Man har en härligt pirrig känsla i magen och man är nyfiken på vad resten av det här året kommer att bjuda på.

Nu är det två dagar sen jag kom hem från Grekland. Längtar redan tillbaka för shit va kul ja o mina gosigaste vänner har haft det! Blev förvånad över vad grönt allt här hemma har blivit och man känner verkligen att snart är sommaren här.

Har pratat lite med min bror och förhoppningsvis kanske det kan bli några veckor i skåneland för att jobba lite och samtidigt hälsa på.

Den här veckan gör jag sista plugget i gymnasiet å sen är allt det över. Känns så sjukt bra så det kanppt går att beskriva!!

Nej matteboken kallar så det är bäst att fortsätta så det går väl på nationella imorgon.
PUSS & KRAM

nyponbuskar nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu....


Bring it on!

I övermorgon hmm vänta lite.... I ÖVERMORGON??!!! Sinnes länge har det varit tills vi drar till Grekland men nu är det bara två dagar kvar! Ska bli så sjukt roligt, underbart, otroligt, mysigt, goigt har jag sagt underbart? Gud ja taggar sönder snart.

Imorse när jag vakna såg jag ett sms från Denise där det står att askmolnet var påväg in över sverige. hela mitt  ansiktet drogs ner till golvet (hahah seriöst vilken bild jag fick i huvudet nu xD) I alla fall jag gick upp skynda mig med att sätta på tvn å kolla nyheterna. Gladeligen så verkar det ganska lugnt än så länge å vi kommer iväg så please please please askmoln förstör inte det här!

Nu sitter jag hemma hos pappa å kollar över vad jag ska ta med mig å vad som behövs tvättas så att ja kan packa imorrn.

Nej mycket snack å lite verkstad nu blir det å fixa vidare:D

pusshejs!


Men göttit!

Tredagars helg är inte helt fel alltså. Idag blir det karlstad och fest med mina vänner! Lovar att ta det mer lugnt ikväll än förra helgen Denise! :D

Ska försöka shoppa lite kläder inför resan, det ska ialla fall bli en klänning med hem. Givetvis har vi gjort skivor för att tagga i bilresan till karlstad. Nostalgi och skakarumpa inte helt fel eller?

Nej flum är barar ordet men så blev detta inlägg haha men ekan står ju parkerad utanför så det är lugnt
PUSSPÅALLA

10!

Det är idag endast tio dagar kvar tills jag och mina bästa vänner åker ner till solen, givetvis pratar jag om Grekland. Ska bli så sjukt roligt och härligt å ja vet att vi kommer att ha det bäst. Drömde en jättekonstig dröm om resan till Arlanda inatt. Hahaha jag hoppas verkligen inte att det blir så när vi åker dit som det blev i min dröm :P

Nu ska jag byta samtalsämne och prata om bokföring. Å ja jag vet det låter skit tråkigt, och för er som aldrig har gjort det kan jag bara säga att det låter inte bara som att det är tråkigt utan det är extremt tråkigt! Alla siffror och konton har idag gjort mig och denise galna. Sen när vi äntligen skulle knappa in allt på datorn så har vi valt fel bolagsform på kontoplanen så givetvis fanns inte dom kontona vi hade skrivit upp. Våran lediga fredag har nu blivit en bokföringsmorgon för att få allt klart.

Efter det ska vi till Karlstad och ha en riktigt mysdag med några gosiga vänner och så ska vi luncha med söta lilla Sara som jag inte sett på en evighet så det ska bli himla roligt att se dig vännen!

Pusspåer för nu ska jag lite smått dränka mig i mina skolböcker!

RSS 2.0