Flash

Sitter i flash, har finally gjort klart mitt bildvisningsprogram sååatteee gud vad duktig jag känner mig! Sitter och är jättenördig nu framför två skärmar. Haha. Gud jag är sugen på godis alltså å pizza så movietime och pizza efter skolan med josefinis å bitchi.

Har inte så mkt mer kul att skriva just nu sååå
pussåkram

ändrat lite..

Hade inget att göra så jag börja pilla lite på bloggdesignen. Dock stör jag mig på min ruta på sidan som jag ändrade koden till för hur lngesen som helst så att den blev fel. Funderar på om jag kan återställa själva kodmallen men att inget av designen ändras? hmm... vågar inte chansa på det just nu haha.

Har ingen fantasi om hur jag vill att bloggen sak se ut så jag testar såhär så gör jag den bättre när jag kommer på hur jag vill ha den.

Funderar på att lägga en ansiktmask och ta ett varmt bubbelbad nu. Vore najs alltså, så det får det bli.

Bjuder på en bild från första dagen som jönköpingsbo sålänge!
pussåkram

tänk när min plattång var så där effektiv haha


här kommer glidaaaarn!

Rubriken kommer från en reklam jag såg imorse. Hur rolig haha.. Ska om en liten stund hoppa på bussen till skolan för att ha skissteknik. Efter det ska jag glida iväg till gymmet med josefine och köra årets första gympass. Nu ska jag bli fit igen haha. Ska även ge mig på att laga soppa idag, spenatsoppa med ägghalvor det var längesen alltså.

Funderar också på vilka vårdcentraler som finns här i jnkp. Måste försöka få en tid för är så trött på min hy nu så jag vet inte vad. Å det är ju lite svårt om jag ska prata med min läkare hemma för det blir ju lite svårt med tider å så, men jag hoppas jag kan få en tid snart ialla fall här i jnkp.

Nej ska väl lägga ner min vattenflaska i väskan nu så jag kan springa till bussen sen. Hörs ikväll!
pussåhej


söndag.

Har haft en duktig-dag idag. Gick upp vid tio och betalade räkningar. Efter det diska jag och damma å städa hela lägenheten. När städningen var klar så skrev jag en handlingslapp å åkte till maxi med josefine. Jag handlade sjukt mkt men nu kommer jag inte behöva handla på vääääldigt länge.

Lyxa till det riktigt idag och gjorde timjanbiffar med lök, kokta grönsaker och mos. Riktigt mumisgt. Nu sitter jag i min soffa och är trött. Efter matensyndrom kanske. Så det får bli att slappa resten av kvällen.
Pussåkram

Fredag.

Idag är det fredag och det är fett snajjsigt. Har haft helg i två dagar innan ens helgen har börjat haha. Just nu gör jag inte mycket alls. Borde hoppa in i duschen å kanske borde laga mig lite mat om en stund. Ikväll vankas lite förfest hos moi och sen blir det kåren. Kan ju bara sammanfatta detta med ett wiiieehuuu :D

Tänkte försöka städa lite men kom på att det är bättre att jag gör det imorrn så jag nöjer mig med att bädda sängen å lite så. Och dagens i-lands problem är om man ska böra overall eller inte?? hmm... det återstår att se helt enkelt.

nej nu får jag sätta igång å greja lite men ha en super fredag everyone!!

Softis-torsdag

Riktigt galet rolig kväll igår! Tack tjejer!! Kanske lägger upp någon bild ikväll om josefine vill skicka dom vi tog innan.. haha sjukt roliga bilder alltså.

Idag har jag en softis dag, känner mig inte sååå bakis men är ändå rätt seg men imorrn kör vi igen! Räcker ju med en vilodag lixom hehe. Ska om en stund bege mig till bussen för att åka ut till a6 med josefine å isabelle! Ska inte handla något speciellt mer än lite mat men man vet ju aldrig haha. Å så ska vi äta lite bakisföda tror jag nog.

Nej nu ska jag fixa lite men skriver tonight!
pussåkram



hej jönköping!

Är nu tillbaka i Jönköping. Pappa skjutsade ner mig och alla mina grejer idag. Nu har jag en frys å lite hyllor på plats. Har även med katten ner. Först var hon jätterädd å sprang och gömde sig under badkaret men nu har hon vågat sig fram.

Nu sitter jag i soffan framför gilmore med ett glas oboy å smörgås med korv. Kul att jag hade en räkning som skulle vara betald den 3, men har ialla fall int ehunnit fått någon påminelse så får betala den imorrn. Men ändå.. 519 kronor!!....... radio å tv tjänst.

Nej återgår till tvn!
pussåkram

Saturday

Har nyss duschat, så nu håller jag på att göra mig iordning för idag vankas 80 års kalajs, mormor som fyller. Ska bli kul att träffa all släkt innan man åker hem imorgon. Kan gissa på att jag kommer rulla hem för gud va mat å grejer vi kommer få.

För att prata om något annat så är jag snustorr (wierd ord egentligen) i ansiktet. Hämta ut salva i tisdag och efter bara dessa dagar har jag blivit jätte torr! Lite jobbigt faktiskt för det svider ju så.. menmen. Skulle även hämta ut den andra medicinen men receptet har fortfarande inte kommit in, något irriterande men får hoppas på att jag får den till veckan.

Håller nu på att sminka mig å ska snart platta håret.
bjuder på denna så länge

wetlook i håret kanske.. haha

mupparna

Haha roligast idag, jag och denise har åkt upp till mc donadls å sen till coop i varsin bil. Vi satt å vinka å grejer och sen prata vi i telefon(alltså emd varandra), hur muppiga? haha. Så himla roligt! Har kört massvis med kartonger till mamma idag och tacktacktack denise för all hjälp!! hade tagit mig lång tid att lasta in och ur allt själv.

Har varit en väldigt farfyllddag för jag började med att gå upp vid sju för att skjutsa pappa till jobbet. När jag kom hem gik ajg å la mig en timme å sen började jag packa ner resten av mina saker för att köra bort allt till mamma. Efter allt var uppe på vinden efter sisodär fyra timmar så städa jag hela huset och sen åkte ajg hem till pappa tog en fem minuters dusch å sen ner till bilen där denise vänta emd sin bil. Det blev mc å sen coop å sen hem till mamma för att släppa in lasse, sandra och moa. Sedan åkte jag iväg till pappas jobb för att hämta honom å sen åkte jag tillbaka till mamma å sen till coop igen å nu sitter jag här. somsagt mycket att göra. 

Fick jätteroliga julklappar av lasse sandra å moa, jag fick en skål och förfest spelet så nu jäklar blir det spel på förfesten. 

nu ska jag dega i soffan resten av kvällen. har en känsla av att jag kommer somna tidigt.
pusshej

Rensar!

Haha jag rensar bland mina saker, undrar verkligen varför jag har sparat vissa saker. Sen hittar man saker som man glömt att man hade som till exempel den här mössan:



Det går tom att vända ut och in på den haha. (hade en period när jag gillade Beckham och därav mössan. Tror att jag var runt tio år kanske hehe)

Nu ska jag ta "rast" innan pappa kommer då det blir att rensa bland grejerna i källarn..
pussåkram

Glad tjej!

Är en riktigt glad tjej idag! Har verkligen varit en toppen dag! Anledningen är.... att vi gört igen! Jag, Denise, Malin och Alle drar utomlands, men denna gång blir det till Alanya. Hur naajs är det inte?? Den fjärde juni lagomt efter att alla tentor är avklarade. Har även varit på bio idag med min mamma. Vi såg änglagård å den var ju så himla bra! var ju så fint på slutet så det var ju bara att släppa ut tårarna haha. Så jag har verkligen haft en bra och fin dag.

Har inte så mycket mer att säga än... bra dag :)
Pusshej

måndag

Har precis kollat mitt schema, slutar kvart i fem varje dag....eller?? hoppas på att labrationstimmarna är lika bra som förra terminen.. att man inte behövde gå på dom haha. Men hur som helst det ser ut som att våren kommer bli lååång.

Nu sitter jag på golvet i mitt rum bland alla kläder. Det positiva med att när jag packar mina saker så blir mitt rum städat eftersom att allt jag har på golvet ska jag ha med mig haha. Jag ska åka till pappa idag nämligen så nu ska ajg dunka musik och städa.

Skriver lite senare igen!

söndag

Har precis druckit en halv kopp kaffe. Klarade inte av hela för det blev så starkt kaffe haha men och andra sidan så hade jag en stor kopp så det var inte så dåligt av mig. Laga mig riktigt god mat idag också, kycklinggryta med ris.

Ska bara mysa i soffan ikväll å snart ska jag ring mamma och höra om hon kan köpa med vindruvor å mango från affären för det är jag så sjukt sugen på. Nej blev inte ett så intressant inlägg men så är det.
Pussåhej

Lördag.

Idag ska jag ha en riktig mysdag. Ska laga mig något riktigt gott att äta och sen bara softa hela kvällen. Ska skriva lite sommarjobbsansökningar och så också. Gårdagen var riktigt rolig. Det var ju då somsagt förfest hos sanna och sen begav vi oss ut på ankan. Känner mig så stor alltså när jag kommer in på sådana ställen haha. Var riktigt kul att träffa josefinis igen för det var ju evigheter sen sist.

Nu har jag bara en vecka kvar i krillehamn för på söndag beger jag mig back to jönköping. Längtar lite tillbaka faktiskt. Ska bli kul att börja skolan igen, hör och häpna. Ska ha massa nya kurser som jag tror kommer bli väldigt roliga.

Men mycket ska hinnas med i veckan innan det. Ska rensa ur massa grejer hos pappa och dumpa lite grejer på mammas vind hehe. Ska även få träffa alla mina syskon så det ska bli riktigt mysigt. På lördag vankas 80 års fest för min söta mormor. Ska bli kul att träffa all släkt tillsammans innan man åker tillbaka.

Nej nu ska jag kolla vad vi har för mat hemma.
Avslutar med "punkt"

Vad gör vi?

... nu kör vi! Mot karlstad med Denise. Hem till josefiiniss kompis sanna där det vankas fest!
Satsar på röda läppar!


Pusshej

Torsdag.

Idag vakna jag runt halv sju å så var det ju tom och jerry på tvn så jag var tvungen att ligga och titta en stund innan jag sov vidare. Sen vakna jag vid tolv. Har inte hunnit gjort så mkt än idag men har ialla fall ätit mat och börjat att skotta. Har kommit så sjukt mkt snö så är långt ifrån klar men ska strax ut och fortsätta.

Glömde berätta att ajg faktiskt drack en och en halv kopp kaffe igår. Är riktigt impad av mig själv. Ska nog ta mig en kopp när jag kommer in sen. Har ju som nyårslöfte att lära mig att dricka kaffe så nu får jag ju jobba på det haha.

Blev inget cv och sommarjobbsskrivande igår så får väl ge mig på det ikväll istället. Såg att göta kanal 3 går på tv också så den ska jag inte missa. Måste ju se den om jag har sett de andra. Slår två flugor i en smäll helt enkelt. (kul att jag skrev "två flugor i en sväng" först hahaha) Nej ut å skotta med sig vare ja!

pusshej


(min stackars jl tröja som har en träfläck som inte går bort)

Sola sola sola

Har kommit hem från göran för en liten stund sen. Har även skottat undan snön eller rättare sagt sopat undan för jag visste inte var skyfeln stod. haha. Ska strax gå iväg till solariet 100 meter bort och möta upp denise. Ska bli najs å sola. Var evigheter sen alltså. Ska ju vara snygg på fredag hehe.

Har beställt den där klänningen jag vissa i mitt förra inlägg plus ett linne som jag hitta på deras rea så den kosta bara 99. Och tack gud för studentrabatt säger jag. Tjäna 100 spänn lite drygt. Hoppas nu på att det trillar in i pappas brevlåda på fredag. Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig alltså. Funderar på att köpa nya lösögonfransar till fredag också eller om jag ska chansa på att mina går att använda en tredje gång.

Tänkte vara så duktig att fixa med mitt cv o grejer ikväll så jag kan börja skicka ut lite sommarjobbsansökningar. Nu ska jag kila iväg till solariet och slå en pling till min far också.

Have a nice evening!
Pusshej

Lååång sovmorgon

vakna 12.47 idag och kände att nu var det nog dags att gå upp. Inte bra att vända på dygnet så här mycket alltså. Ska snart hoppa in i duschen för att sen bege mig upp till göran för att kolla hur lägenheten blir å så ska vi äta pizza också.

Måste visa en klänning jag har hittat på nelly som jag starkt funderar på att köpa. Det står att det ska ta 1-3 arbetsdagar att få den så jag undrar om jag skulle hinna få den på fredag isåfall. Men det äår ju röd dag imorrn så förmodligen inte.
Double Bow Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COM
Men visst är den fin. Å jag vill verkligen ha den. Kommer va så fin att ha på sommaren också. Nu måste jag göra mig iordning men skriver ikväll.
Pusshej

Å polly vad gott!

Har åkt runt med Denise. Upp till mc å en sväng till coop blev det. Har köpt polly och blivit stoppad av polisen för första gången. Hahaha. En lastbil hade förmodligen fastnat i backen så de bad alla bilar att ta en annan väg. Så det var ju inge allvarligt. Behövde inte ens visa mitt körkort. Så nu vet jag att det inte är så farligt att behöva stanna så hehe.

Börjar bli riktigt taggad för fredag också. Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig men får se om jag ska köpa nå nytt eller om jag ska gå i någons garderob hihi. Å kanske inte har sagt vad jag ska göra men hör och häpna jag ska festa hahaha. Men denna fredagen blir det i karlstad och festa med svampen och hennes vänner och självklart har jag med mig mina kristinehamnstjejor också. Vi snackar stort party här vetni!! Jönköpingstyle på fredag eller?! :D

Nu ska jag äta mer polly å se på tv så god kväll!!
Pussåkram

uppe med tuppen....

...not! hahaha. Har precis ätit lite mat som även fick bli min frukost. Känner nu att jag inte har några linser på mig så får nog springa upp och fixa det.

Idag ska jag mysa framför film och vid halv fem ska jag hämta denise för hon och jag och alle ska kolla på lite resor. Vid halv sju bär det av med mamma till grand bio för att titta på Änglagård. Vi har precis konstaterat att det är ett måste att se även om den kanske inte är lika bra som de andra två.

Men nu ska jag ge mig på att göra mig iordning lite så har jag nog vaknat till ordentligt sen. Ha en mysig tisdag!
pussåhej

Hej 2011!

Idag är det 2011. Känner på mig att det kommer bli ett riktgit bra år med mycket roliga saker. Ska börja mitt år med godis och pizza med Denise! Ikväll blir det bara slappande framför tvn med lite cola.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så får se om jag ger mig på ett andra inlägg lite senare, men just nu så får det duga med bara ett "hej 2011". Btw jag vill nu ha första maj. Är exakt fyra månader kvar idag och detta innebär att tonåren snart är slut för jag fyller 20!!!!!! Då ni ska vi fira ordentligt!

Sådärja, pusshej


RSS 2.0