Pics!


En vecka!

En vecka i Jönköping har gått. Har haft sjukt roligt och ser fram emot kommande veckor. De gula overallerna är inte så fula som de låter. dom blir rätt coola iom att vi dg:are har själva överdelen hängande eller hur man ska förklara.

Igår var det SWE. Och för er som inte vet vad det är så är det nordens största poolparty. 1600 studenter. Sjukt j**** roligt var det kan jag lova. Allt från att dansa i poolen till att dansa inne på skumpartyt i tältet utanför. Ska lätt gå på det nästa år igen.

Ikväll blir det brännboll och efter det hamnar vi säkert på akademin för ytterligare en dags festande. Imorgon är vi några som ska dra ut till a6 och efter det ska jag nog bara slappa och vila mig till sista insparksveckan.

Saknar mina frans,junior och benny lite men jag hoppas dom kommer och hälsar på mig snart!!!

Puuuusss

Jönköpingsbo nr. 1

Min första natt är avklarad. Jag, pappa, lena och erika kom hit vid elva tiden igår och mosade in alla mina grejer tills mitt rum såg ut som ett bombnedslag. Hade jag med mig för mycket saker? Ialla fall när vi hade langat in allt så bar det av till ikea för att köpa bra att ha grejer. Så jag blev 700 kronor fattigare men gud vilka bra grejer jag inhandlade. När vi kom tillbaka till lägenheten så var det dags att försöka få upp allt och lite ordning på det hela. Det slutade med att jag fick packa tillbaka kläder då jag hade tagit med mig på tok för mycket!

Men slutresultatet blev väldigt bra. Har bara kvar lite porslin som behövs diskas. Sen kom jag just nu på att tänka på en himla rolig grej. Pettsson i Pettson och findus pratar om gryttjuvar och att man måste gömma sina grytor under sängen, så vad gör inte lilla jag om inte lägger mina grytor i en låda under sängen. Tror jag på gryttjuvar eller har jag bara dåligt med förvaringsplats? hmmm

Nej nu ska jag bege mig in till staden för att kolla runt lite. Har ju lovaat malin att jag skulle göra ett videoinlägg nu när jag har flyttat så kan se om jag försöker på mig det ikväll :)

puss på er snyggingar!!


Wiiiiieee!

Har äntligen en bostad, så på tisdag bär det ner för att skriva på kntrakt och lite så. Nu börjar det närma sig riktigt ordentligt och det ska bli sjukt roligt! ( skönt att slippa husvagnen också haha)

Just nu sitter jag i soffan och funderar på vad resten av dagen kan erbjuda. Imorrn bär det ialla fall av till min kära syster med familj som det var allt för längesen jag såg! Ska bli riktigt roligt :D Sen på kvällen vankas givetvis fest så jag säger bara ett enda ord RÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!


PUSSAR OCH KRAMAR

Onsdag = klädrensning



( hittade min käraste tröja jag tryckte denna fina text på i typ sjuan haha)

Dagen har spenderats med att sova till halv ett. Sen vid halv fyra började jag rensa min garderob på sjukt mkt kläder och Denise kom och blev några kläder rikare hihi.

Imorgon ska jag åka till jönköping vid halv åtta för att kolla på en lägenhet och åka förbi skolan. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas verkligen att jag får den!

Nej nu ska jag äta liet kvällsmat och dega fraför tvn.
Puuuss


Ett litet tag.

Det var ett tag sen jag skrev här och mycket har hänt sedan dess. Jag har blivit antagen i jönköping och ska läsa grafisk design och webbutveckling. Jag börjar redan om en och en halv vecka, vilket känns nervöst, spännande, roligt och lite konstigt. Men längtar. Dock har jag ingen lägenhet än och jag vägrar bo i husvagn! Sjukt svårt att hitta lägenheter men ska ialla fall ner på torsdag och kolla på en och hoppas mucho mucho på att jag får den!

Livet känns något stressigt just nu men ändå så himla bra. Min släkt och mina vänner är dom gosigaste och i helgen vankas fest!!!! 

Nej nu ska jag förbereda mig lite för den långa bilfärden som väntar mig ikväll...

Have a nice evening!
PUSS  

Monday

Idag är det då måndag! Har hitills inte gjort särskilt mycket men ska snart bege mig till pappa för att låna bilen. Jag ska nämligen glida över till karlstad och träffa Sara som det var allt för längesen jag träffa!

Jag funderar också på imorgon när jag ska köra till arlanda på typ  kvällen/natten! I have to make some phonecalls.. jag har ingen lust att köra hem själv hihi.

Sitter just nu och lyssnar på lars winnerbäck och känner mig ganska nöjd med livet. Tror denna vecka kan komma att förändra mycket och det känns otroligt spännande.

Puuuuss



RSS 2.0