2010 lider mot sitt slut

Har varit ett riktigt bra år och det tänker jag sammanfatta med lite bilder så förstår ni vad jag menar!


studenten och very glad tjej!



grekland med mina finaste vänner!

poolen!!!

Rix Fm festival i Karlstad!

Roadtrip ner till Skåne med bästa Denise!

Malmö in action haha

sen började jag på jth å bar denna snygga overall i två veckor

och fick de här fina vännerna!

Har massa mer bilder jag skulle vilja lägga upp men nu har jag inte tid för nu måste jag göra mig iordning för idag är det nyår och då vankas det ju självklart nyårsfirande. Ha ett toppennyår!
Ses nästa år!
PUSS

himlen luktar plast

Sitter i soffan och lyssnar på musik. himlen luktar plast. Har nyss kommit hem från mormor och farfar. Så nu vet jag inte riktgit vad jag ska hitta på men jag hamna ialla fall framför cityville de första jag gjorde haha. Just det... nu kom jag på jag tänkte ju att jag skulle se om vi hade korv hemma så jag kan äta korv med bröd. mitt minne alltså.

haha nej så.... pusshej

mysig dag

Startade dagen med att äta frukost runt halv tolv och titta lite på tv. Sedan ringde mamma och fråga om jag ville åka över till karlstad så kunde vi mötas upp och ta en sväng på stan, så jag hoppa på bussen vid två. Var riktigt mysigt att gå med mamma på stan, kan inte komma ihåg när vi gjorde det sist. Vi sprang runt i massa affärer men det blev bara en cardigan, men det var något som ajg verkligen behövde!

Nu sitter jag hemma igen och väntar på att pirates ska börja. Kommer nog vara en del tårar som kommer på slutet av filmen. Den slutar så dåligt!! men jag måste se den för jag har bara sett den en g¨ång å de va på smygpremiären.

Funderar på om jag ska få med mig mamma och kenneth på bio imorgon kväll när de skulle hit en sväng. Både jag och mamma vill se änglagård, men vi får väl se hur det blir.

Nej nu så blir det mer tv.
Puss


Soft

Ligger i soffan och ska precis börja mitt the hills marathon. Sjukt längesen jag titta på det så det ska jag ta å göra nu. Ska poppa popcorn och hälla upp lite julmust också. Mys att vara ledig och inte ha något att plugga tihi.

Kul också att ajg börjat spela cityville, känner mig inte alls nördig..... måste bara komma upp i 4000 så ajg kan bygga ett sjukhus å sen få mer invånare måste skörda om en halvtimme och sen om två timmar och tre timmar. nej nej nej jag har inte alls blivit beroende haha.

Nej poppa popcorna vare ja, pussåhej

annandagen

Ligger i soffan framför tvn och ser på en dubbad harry potter. Gårdagen var rolig men det var sjukt mycket folk på statt. Nästan för mkt alltså, men blev ändå ganska lyckat. Så tack mina fina vänner!

Dagen idag ska spenderas framför tvn med godis och cola hihi. Vill så sjukt gärna på mellandagsrean men får väl bli nu i veckan eller något.

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu men hoppas ni alla haft en bra jul!
pusshej

En väska med dricka i passagerarsätet och då...

hahahahaha skrattar ihjäl mig!!! Var nyss iväg till pappa för att hämta min hårblås, plattång och mitt dricka till kvällen haha. Sedan när jag skulle åka så la jag väskan i passagerarsättet och så dröjer det bara några sekunder så börjar lampan om att någon inte har bilbälte på sig lysa. Å jag satt ju själv i bilen å börja fundera för jag hade ju bältet på mig. Men så insåg jag att det var för att väskan var så tung hahahhaha. Alltså herregud där satt jag och skratta åt mig själv....

Iallafall dagen igår var jättemysig med massa godmat och fina klappar. Idag vankas middag med mamma, anna, jörgen, gustav och kenneth med hans barn och deras familj. Senare ikväll kan jag sammanfatta med ett parteeeyy! Girls night out! galet! Roligt! sååå vad gör vi??

Nu ska jag se lite på tv och sedan blir det in i duschen för att börja fixa sig lite infär både eftermiddagen och kvällen.

Puss&Kram  

God Jul!!!!

ÅÅ va mysigt idag är det julafton! Älskar julafton. Träffa all släkt, äta massa god mat och kalle anka klockan tre. Jag gillert! Blev väckt av min systerson vid nio som kom in med en teckning han hade gjort och så sa han att det fanns frukost där nere. Hur söt :)

Nu sitter jag i soffan men ska snart fixa med det sista julgodiset, och sen ska jag göra mig iordning för vid tolv ska jag börja agera taxi och hämta hit alla.

Ha den bästa julen!
Kram på er!

Åå en kasse bärs!

Jag vill ha en kasse bärs! Hahah lyssnar på julmusik och har precis städat här hos pappa. Så nu är det fint till kvällens julfirande med kinamat och ett något mosat paket hihi. Men innan det ska jag hinna med att städa hos mamma och sen bege mig till stan för att handla sista julklappen och så ska jag även fixa lite annat hehe.

Nötter?? hahaha nej ingen mer än de som lyssnat på lars vegas förstår vad jag menar så nu ska jag städa vidare! Ha en bästatse onsdag!!!!
kramar


second.

skriver ytterligare ett inlägg för dagen. Funderar på om jag ska lägga mig framför en film. Imorgon måste jag försöka komma upp i tid för jag ska julstäda både hos mamma och hos pappa. Imorgonkväll väntas även julfirande med min far och lena. Får se vad de tycker om mina julklappar hihi. Hitta rött läppstift idag oxå! glad tjej jag blev. Så nu har jag min partylook klar nästan.

Har kommit på att jag så ofta avslutar mina inlägg med "nej........" så nu ska jag inte göra det. Skriver helt enkelt ett inlägg tomorrow. Så puss sålänge!



Tisdaaaaag

Alltså jag älskar att ha lov! Ligger fortfarande i sängen och klockan är halv tolv. Dunkar musik och funderar på om mna skulle gå upp men samtidigt varför ska jag göra det hihi. I eftermiddag blir det stan med Denise för att hitta de sista klapparna och rött läppstift. Seriöst hur kan det vara slut över allt just det jag vill ha?!

Gårdagens eftermiddag/kväll var en av de roligaste på länge! Jag och Denise var ju då i karlstad och leta klappar och grejer. Många felsägningar och skratt blev det också, lösögonflansar och väner gjordet hahaha!

Funderar på vad jag ska laga mig för food idag. Pommes och någonting tror jag att jag kör på minsann. Nwj om man skulle slå på en film tro. Ha en nasjig dag!
pussåhej! 

Ett halv år

Kom just på att jag inte varit i Karlstad på ett halv år haha. Men om en liten stund ska jag bege mig dit med Denise för å försöka köpa de sista klapparna och hitta något festplagg. Är grymt partysugen måste jag säga men inte långt kvar nu.

Och först blir det mysigt julfirande både onsdag, torsdag och fredag. Det störtsta blir ju självklart på julafton. Nej nu måste jag göra mig klar för snart ska vi åka iväg. ( har "bildunk forfaen" i fickan ) så musik i bilen blir!

Pusshej


Im on my way

Ska om en stund bege mig iväg och plocka upp Denise för att sedan bege oss vidare hem till Malin. Blir en nykter kväll ikväll hör och häpna haha. Men ska upp tidigt och ev. hämta pappa och lena lite senare. Pappa snacka om pay back-time för alla gånger han har skjutsat på mig. Har absolut ingen aning om vad han pratar om hehe.

Jag och Denise hade en väldigt intressant samtal om botox igår. Skulle vara kul att se hur det skulle bli om man hade lite i överläppen, men det skulle naturligtvis gå att trycka på delete om man inte blir nöjd ocå haha.

Bjuder på lite egopics mest bara för att.



Lördag

Sitter och lyssnar på partymusik och taggar sönder till juldagen! Ska bli sjukt kul, last year i repris? hihi
Funderar på om jag ska lägga mig och sova lite middag haha. Gick upp vid åtta idag så det vore.

Hade roligaste kvällen igår också. Jag och denise dränkte oss i godis, popcorn och cola. Har saknat hennes och mina kvällar asså. Allt sjukt vi skrattar åt. Tur att jag ska vara hemma länge så det hinner bli många fler sådana kvällar!!!

Nej nu ska jag sova middag haha. Kanske skriver något längre sen :)
pusshej


Working-process

Har varit hos frissan hela förmiddagen. Nyklippt och nyfärgad!! Lägger ut en bild nu så får ni se. Men jag ska tala om innan att det är under working-process. Min frisör sa att det kommer ta över ett halvår och få den ljusa färg jag vill ha såattee, men jag har ialla fall kommit en liten bit på vägen. Är lite ljusare än vad det ser utför på bilderna.




Det snurrar i min skalle

Lyssnar på "det snurrar i min skalle" (bildunkarlåten med andra ord) Känner att jag är helnöjd och på riktigt bra humör!! Ligger fortfarande i sängen men ska snart kliva upp för idag ska ajg agera flytthjälp. Och imorgon ska jag äntligen klippa mig och färga håret.

Ser fram emot hegen då mina vänner bokat mig och vi ska ha sådär roligt som vi alltid har! Wiiiieee. Alltså flummigt inlägg men så är det när man har lov. Såatteee nu ska jag fixa mig lite.
Pusshej


Skönaste bilden hihi!

Kristinehamn

Nu har man äntligen kommit hem till Kristinehamn för lite jullov. Och jag älskart! Nu sitter jag med min far framför tvn, men jag ska nog snart sova. En dag med tenta och lång bussresa kommer smygandes och jag känner mig ganska så trött. Men jag kommer tillbaka imorrn.
Pusshej

Fullpackat!

Herregud vad jag har grejat idag alltså. Gick upp halv nio och började plugga och tvätta. Efter det lagade jag mat och begav mig till bygginvest för att höra hur jag skulle göra med hyran och så frågade jag om jag kunde få nya tapeter i köket för att dom är så otroligt fläckiga och då hade dom redan planerat att jag skulle få det så till våren blir det ny tapetsering! I alla fall när jag kom hem tog jag ur sista tvättmaskinen och sen var det bara att sätta igång att städa och diska min lite dryga veckans disk. haha.

Å nu har jag packat ner allt jag har typ haha nej men skojja inte om jag säger att jag har proppat ner grejer i resväskan och bagen och kassen haha. Hela resväskan fick fyllas med lite olika laddningskablar och underkläder, sen var det helt plötsligt full...

nej nu ska jag fixa ipoden. Bjuder på en bild på min packning, kommer krypa till bussen imorrn hahaha.


Andra.

Skriver ett andra inlägg idag hihi. Har pluggat ganska mkt nu så jag känner att det räcker för dagen så nu ska jag slå in julklappar och lyssna på lars vegas. Julstämningen är på topp nu. Ska även göra en lista över grejer jag ska ta med mig hem för jag lär ju glömma att packa ner något imorrn annars. haha.

Wiiiiiiiieee happyface känner jag!!
pusshej

Energi!

Känner att idag har jag mycket energi och det passar verkligen bra en dag som denna. Jag har nämligen radat upp en hel del grejer jag ska hinna med idag:

- Tentaplugga
- Fixa en bild
- Till skolan en sväng för att skriva ihop rapporten
- Städa
- Diska
- Fixa med räkningar
- Slå in julklappar
- Göra en packlista
- Sortera tvätthögar

Så det är väl bara att sätta iigång dagen! Tjoooo

Tre dagar!

Om tre dagar kan ni skymta mig hemma i kristinehamn igen! Jullov i en hel månad sitter inte helt fel alltså. Ska bli otroligt skönt. Men fram tills onsdag får jag njuta av att plugga till tentan, tvätta, slå in julklappar och packa. Och städa och diska givetvis...

Har pluggat typ hela förmiddagen.. nästan iallafall. Gilmore fick också lite tid hehe, men ska strax sätta igång igen. Känns ändå ganska bra inför tentan på något konstigt sätt. Får väl se om denna känsla hinner ändras.

Ska äntligen fiixa håret snart också. På fredag ska jag klippa mig och färga håret. Ska bli kul att se hur det blir. Har inte tänkt att klippa så mkt, utan mest ta topparna och göra någonting åt min otroligt tjocka och mega långa lugg haha. Ska lägga ut en bild på hur det blev efteråt. Ska ju bli riktigt ljusbrun också. Eller jag så ljsut det nu kan bli eftersom jag är såpass mörk nu. Det är konstigt hur man vill färga håret hela tiden. När man väl blev ljus på sommaren så färgar man sig mörk igen på slutet av sommaren, och efter några månader vill man bli ljusare igen. Får väl se hur länge jag vill vara ljushårig den här gången, men har kanske en liten plan på att gå tillbaka till mitt blonda ett tag och se hur det blir, är ju trots allt blond i grund och botten hehe.

Nej om man skulle ge sig på´t igen då. Vetproj kallar på mig hahah.
Kristinehamn vi ses på onsdag!!!! :D
pusshej


tisdag

Har hunnit med ganska mycket nu på förmiddagen, är riktigt stolt över mig själv. Ska snart bege mig in till skolan för rapportskrivning och sen matteövning. Har mattetest imorrn och jag måste klara det för då är jag godkänd i kursen å det kan ju inte bli mer naaajs. På kvällen blir det att jobba på restaurang alá elin loppet grace haha. Vår gäst är anna! Kåren is it också. Sista kårkvällen å förhoppningsvis blir det att fira att matten är avklarad.

Måste bara säga att just nu sitter jag och lyssnar på sean banans jullåt så dålig att den blir bra haha. Shit alltså.
Nej nu måste jag kila till bussen men ha det bra sålänge!

Tjingen (hahaha skrev n istället för l å så insåg jag att det där blev ju ett kul ord såååå haha)

Tejp

Jag behöver tejp. Har massor av julklappar att slå in, presentpapper och eiketter men jag har ingen tejp så jag kommer inte så långt haha. just nu funderar jag på om jag borde göra mig iordning och laga lite lunch å så funderar jag på om jag ska baka i eftermiddag. Blir nog så.

Har inte så mycket att skriva så det här blev ju ett roligt inlägg haha. Aja, Tjingeling!

Filmmys

Sitter som jag brukar i min soffa och ska strax göra mig en kopp te och rostatbröd med stekt ägg. Ska nog slå på en film och sen titta på gilmore hela natten hihi. Eller njaae inte hela natten kanske. Fail också att jag köpte ett rött läppstift trodde jag, bara det att när jag kom hem å tog bort plasten å skruva av korken så var det rosa! Som tur var vart det ganska fint på men ändå jag vill ju ha ett rött! Får nog gå in på åhlens efter skolan någon dag å köpa det röda den här gången.

Hitta ytterligare en sak jag önskar mig i julklapp också. 101 sånger. Lars Winnerbäck. Åååå vill ha den boken. Ringde mamma det första jag gjorde när jag kom hem hihi. Kärlek till hans musik.

Nu ska jag steka ägg å koka te...
pusshej från mej

Lyckat!

Skrev inlägg i fel blogg hahaha men nu skriver ajg iallafall i rätt å jag orkar inte skriva om allt jag skrev men kan sammanfatta det hela med att jag har en ide som jag måste dela med mig av till denise så vi kan smida planer eftersom vi är så bra på det! Så henne ska jag ringa sen, nu ska jag strax bege mig ut till bussen och åka å handla de sista klapparna.

Bjuder på dessa sålänge!



Helg!!

Fredagkväll ocj jag sitter i min soffa och myser framför gilmore girls. Japp... nu var det dags att dra igenom alla säsonger igen kände jag! Kommer alltid älska den serien alltså. I eftermiddag har jag varit så otroligt duktig för jag har städat min lägenhet, diskat och lagat en ordentlig middag. Känns bra. Har ju bokat min biljett hem nu också, så den 15 december bär det av. Bara en och en halv vekca kvar nu!

Ska bli jättemysigt och roligt att få komma hem lite. Har bara vart hemma två gånger sen skolan började. Fick reda på idag också att jag kanske ska få göra ett litet designjobb till en kompis till Lena. Hoppas verkligen jag får göra det, är en otroligt bra chans att få prova på att göra ett riktigt jobb och inte bara skoluppgifter. Det är ju väldigt bra meriter också inför framtida jobb.

Måste säga att jag har en ruskigt bra dag idag också hihi. Jag vet egentligen inte varför men jag vakna upp och såg ut på det mysiga vädret och bara kände att jag gillar idag. Glad tjej liksom. Nu ska jag fortsätta kolla på gilmore. Ha en bästaste helg!
PUSS

onsdag

Sitter i soffan och det känns som att jag skulle kunna somna närsomhelst å inte gå upp förens klockan nio eller halvtio imorrn. Men nu är det så att jag kan inte sova än för jag håller på att tvätta och efter det ska jag med josefine på förhandsvisning av någon film på bio. Ska äta bilar å dricka cooolaaa haha. Cola is the shit alltså. Efter bion ska jag hem å bums i säng å njuta över att inte behöva gå upp kvart över sex som jag gjort både idag och igår, glad tjej känner jag!

Har köpt julklappar idag också. Hitta superbra klappar så jag hoppas att de kommer uppskattas :) Nej nu måste jag springa ner i tvättstugan så jag hinner å slänga in två maskiner till.

Pusshej

RSS 2.0