Doften av chailatte

Varje gång jag öppnar mitt skåp ovanför diskbänken slås man av en doft av chailatte. Mums! Så fårt jag har hämtat min vattenkokare så ska jag göra mig en kopp te.

Idag blir det föreläsning i grafisk design och efter det blir det afrodans på friskis. När jag kommer hem ska jag sätta mig vid min dator och plugga lite och se på idol såklart.

Igår hade jag en galet rolig kväll med Josefine, Anna och Isabelle. Tog med mig tjejorna hem efter en lång vetprojlektion. Det första vi gjorde var att gå till pizzerian i änden på mitt hus. Sen blev det att spela wii, äta godis och se på idol. Vi hade lite problem först för att vi inte hade några batterier men det ordnade sig eftersom det fanns två batterier i musen som vi kunde sätta i wiiremoten. Hahah ni kan ju gissa vilka hysteriska skrattanfall vi hade igår. Har nog aldrig haft så ont i magen för att jag har skrattat så mycket. Tack för en asrolig kväll!

Innan jag gick och la mig igår var jag ju tvungen att se kungarna av tylösand. Asså det är så bra haha så klcokrent. Nej nu ska jag greja lite.

Ha en bra torsda! puss

Göttmos!!!!

Första matteredovinsnigen/tentan/testet klarat! Känns otroligt skönt eftersom matte har varit mitt sämsta ämne ever.

Ikväll har jag varit och tränat med Josefinis och efter det blev det av till teamsportia eftersom friskis hade klubbkväll och 25% rabatt så jag införskaffade mig  nya träningskor och brallor. Nu j***** ska jag träna stenhårt! på torsdag ska vi testa på afrodans.

När jag kom hem har jag fixat en hemförsöäkring och imorrn förmiddag ska jag adressändra så det är klart också.

Nu ska jag njuta av kvällen och se på idol!
Pusshejs

Det ekar...

Igår flyttade jag in i min nya lägenhet! Tove och den hon bor med var så himla snälla och hjälpte mig att köra lite grejer. Äntligen har jag kommit ifrån norrahammar och kommit in till stan.

Nästa vecka kommer mamma och min moster hit. Då blir det att köra hit sängen och tvbänken och så. Blir en trip till ikea också så att jag kan köpa mig en soffa jag har hittat.

Varje gång jag får sms eller min telefon ringer så ekar det i hela lägenheten. Har ju inte så mkt möbler än då jag sover på min madrass på golvet och använder en plastlåda som matbord. Men jag är glad ändå för min lägenhet är mysig!

Den här dagen har gått ruskigt snabbt. Jag har hunnit med så himla mkt. Kan ju bero på att jag vaknade redan halv nio också. Jag började min dag med att åka till maxi och handlade så jag kunde fylla upp kylskåp och skafferi. Efter det blev det att packa upp mina kläder och diska allt porslin. Sprang också ner till källarn för att kolla vart tvättstugan fanns. Upptäckte givetvis att jag inte har fått nyckeln till "bokningspluppen" Ska gå in på tisdag och se till att jag får den för min tvättkorg är smäckfull. (hahha har nog aldrig skrivit det ordet förut, gud va konstigt det såg ut xD)

Ialla fall efter det blev det att laga mat och sen göra filmaffischen och laddat upp den i pingpong så nu är veckans uppgifter klara. Imorgon blir det matteplugg hela eftermiddagen/kvällen. Har nämligen min första mattetenta på tisdag!

Nej nu ska jag se vidare på tv!
Puuss!



Fick mitt design premium i veckan också! Tack mamma!

träna träna träna!

Ida började jag klockan tio. Hade matte i en och en halv timme och sen blev det ett pass träning på friskis och svettis. Tänk vad mycket man kan hinna med på en dag och klockan är ändå bara 14.25. Ska nu äta lite mat om strömmen vill komma tillbaka snart vill säga. Strömavbrott.

Ska också försöka tvätta lite under eftermiddagen och vid fem bär det av in till stan igen för att handla lite tacogrejer och sen på idol med josefinis.

Imorgon har jag ganska chilldag. Ska ringa ner till bygginvest och höra om jag kan få mina nycklar till helgen. Hoppas big times på det!

Nu ska jag bege mig ut i köket och se vad som händer. Förövrigt träning kommer det bli mkt av framöver, och gainomax eller va det nu heter är riktigt gott. Proteiner och grejer. Fick en gratis idag efter träning och den var god för den smaka vanilj hihi.

Puuuuss

Trött måndag..

Klockan är bara åtta och jag är trött! Har haft en sjukt bra helg hemma i Kristinehamn. Tack snosar ch min familj/släkt! Har ikväll kommit tillbaka till jönköping. Jag har hunnit med och handlat och ätit mat och sen bara tagit det lugnt framför tvn.

Förövrigt har jag hittat en sjukt snygg mobil jag bara måste ha! Den har dock inte kommit ut en så den lär ju inte vara billig precis... får helt enkelt börja spara. Ni kanske undrar var det är för fel på min gamla? DÅ kan jag säga att det är inga fel alls men jag lyckas alltid tröttna på en mobil efter ett år haha.

Längtar tills nästa vecka när jag får min lägenhet. Ska bli så himla roligt att få göra i ordning den. Imorgon är det lång skoldag som väntar mig. Funderar på om jag ska få med mig josefine och träna imorrn också.

Nej nu ska jag slå på en film och lägga mig i min gosiga säng!
Pusshejs

torsdag!

Ni vet den där härliga känslan man får när man bara känner att man mår 100 procent sjukt bra och bara är så där allmänt flummig och glad? Så känner jag mig just nu! Stromtrivs här i Jönköping och är nöjd med livet.

Imorgon ska jag bege mig hem till skogarna där jag föddes. (hahah brevbäraren i pettsson) Nej men helt ärligt så ska jag hem till skogarna i värmland. Bussen går 13.50 och jag är hemma kvart över fem. Mys på det! Har massa planer för helgen. Imorgon kväll när jag kommer hem ska jag äta middag hemma hos min mor. På lördag ska jag hem till mormor och farfar och så på kvällen så blir det goigt partey/utgång med mina underbara vänner. Puss på er för att jag älskar er! På söndag blir det fika hos morfar och på kvällen blir det middag hos pappa och på måndag beger jag mig tillbaka till jönköping.

Nu ska jag titta på kungarna av tylösand!
Tjaaaaa

Onsdag!

Sitter just nu i tvrummet i min korridor med några tjejer som bor här. Funderar på om jag ska sova för är sjukt trött och måste upp halv åtta... Har idag haft en sjukt lång föreläsning, från ett till kvart i fem... dog lite men tillslut blev klockan kvart i fem och man fick äntligen gå hem! Fuska lite idag och åt på mcdonalds. Införskaffade mig ett par svarta leggins också så nu har jag en ny partyoutfit jag tänkte ta med hem till Värmland över helgen. Sounds great i mina öron haha.

Nej nu ska jag bege mig och sova!
Puss och kram skumbanan!



 

Måndag!

Idag är det måndag. Vanligt vis brukar måndagar vara så träliga och tråkiga men idag gillar jag faktist att det är just måndag. Blir en lite hårdare vecka i skolan men det känns ändå helt okej. Denna helgen slutade minst sagt som lite av en skräckfilm. Ni vet när det rinner vatten längs väggarna och är som en sjö i källarn. Precis så var det där jag bor. Alla vi som bor här satte oss därför i korridoren för ingen vågade gå och lägga sig. Det slutade med att vi satte oss och kolla på film tills hyresvärden gått hem, först då gick man och la sig. Kändes extremt skönt att man hade sovmorgon idag kan jag lova.

Nu är ialla fall lägenheten uppsagd, så nu är det inte så långt kvar tills jag får flytta! Ett besök hem till kära värmland till helgen ska bli riktigt mysigt!

Nej nu ska jag snart med bussen, ha en bra måndag mina kära vänner!
Pusshej!

Söndag..

Min tvättkorg är full och då menar jag verkligen full! Tvättmaskinen har ju givetvis varit upptagen hela dagen plus att det verkar som att det är stopp i avloppet för det är som en sjö i korridoren utanför.. great. Hoppas de fixar det imorgon så att man kan slänga i en tvättmaskin då.

Just nu sitter jag och funderar på allt fint som jag vill göra i min lägenhet när jag har flyttat. Jag vill ha panelgardiner. Prydnadsbokstäver som ska bilda ordet kärlek bara för att det är så fint. Jag vill ha ett detolf vitrinskåp från ikea som jag kan ställa in mina fina coxktailglas och vinglas i. Jag vill ha ett barbord/matbord och så vill jag ha bäddsoffan hemma hos mamma också. Tror min lägenhet kommer bli finast och jag längtar verkligen tills den förste oktober!

Kisses!

Saturday night!

Hmm undra vad denna kväll har att bjuda på? Blir en lugn kväll framför tvn med färska frallor och popcorn. Är sjukt sugen på att dra ut men får vänta tills nästa helg då det blir utgång i krillehamn. Då blir det klackarna i taket vill jag lova!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Funderar på att kolla om tvättmaskinen är ledig för jag har typ alla mina kläder i tvättkorgen och det är inte bra haha. Frågan är om man vågar tvätta i den där tvättmaskinen efter att jag tvättade mina vita kläder och ett linne lyckades bli blåfläckigt utan att jag ens hade något blått i tvättmaskinen. Hur går det ens att lyckas med det?

Om någon ska festa, festa åt mig med! :D
Pössshejs



HELG!

Skönt med helg efter en vekca i skolan, minus två dagar då vi var lediga. Har idag haft en föreläsning om photoshop. Det ska bli sjukt kul att sätta gång med det till veckan. Hoppas bara att mitt paket kommer på måndag. Har även ätit på stan med Josefine och Maria idag. Efter Mc Donalds gick jag och Josefine till HM. Köpte mig ett par örhängen, en concealer och en ny vit kajal. Bra inköp känner jag.

För att helt random börja prata om något annat.. Kungarna av Tylösand är så j*vla bra! Det är så kul och se hur människor som är med på sånt där tänker alltså, haha.

Och för att börja prata om något annat igen så ska jag försöka förhandla med min mor om att jag ska få bäddsoffan inne på hennes kontor. Tyckte att den skulle passa himla bra i min lägenhet sen. (Får se bara om hon håller med hehe) Har en bild av hur jag vill att det ska se ut så en ikea-trip skulle inte sitta fel den helgen jag flyttar.

Nej nu ska jag plocka lite i mitt rum innan idol börjar.

Tjiiingeliing

Egopics is the shit










Som sagt!

Kiss and makeup

Lill-lörda'

Vaknade vid elva och det kändes otroligt skönt att vara ledig idag. Tänkte försöka mig på att göra lite "nödvändiga" saker men sen tänkte jag att det hinns väl med så varför inte bara chilla lite. Ska ialla fall laga till en pastasallad om en stund och titta på tre kronor. Japp ni läste rätt... jag ska kolla på tre kronor hhaha. Hela serien finns på youtube så vem fastna inte att kolla på det om inte jag. 

Ikväll ska jag äta tacos med Josefin och Anna. Självklart blir det idol också. Och om jag inte minns helt fel så börjar tylösand programmet ikväll så det ska ja se på. Förstår egentligen inte att jag fastnar i alla dessa serier som paradise hotell och liknande men det är så patetiskt att det blir bra, ja så måste det vara helt enkelt. (snygga killar kanske också gör en del haha)

Imorgon ska jag ha en såndär ordentlig dag som man måste ha ibland. Jag ska göra min skisslab som ska lämnas in senast på söndag, men jag lämnar in den på fredag. Ska väl också försöka tvätta lite osv.

Nej nu ska jag ner och slänga i en tvättmaskin, men ha en bäst onsdag!
Puss å tja! <3



 

Friday night

Min kväll kan beskrivas väldigt bra med ett ord, SOVA! haha är sjukt trött. Fick nyss en rolig överaskning att jag ska kolla på en lägenhet på måndag plus att jag förhoppningsvis även ska kolla på en till så jag hoppas verkligen att jag kan få nån utav dom.

Saknar mina fina vänner lite så jag sitter och kollar på det bästa filmklippet från Grekland! bäst är vi <3

puss snyggingar!


Låååång helg!

Ska om en stund bege mig till skolan för att ha en föreläsning i skissteknik sedan blir det att handla lite mat och ett par nya skor då mina typ faller sönder! Efter det ska jag bara hem å slöa framför tvn. Det är väldigt välbehövligt kan jag lova efter två veckors inspark.

Nu ska jag fixa klart mig för att sedan ta bussen. Kanske kan bli ett inlägg lite senare :)
puuussar

RSS 2.0