Sista inlägget här

Ja nu tänkte jag testa på wordpress istället då det går att använda till mer saker. För att komma till min blogg där klicka på länken http://elingroth.wordpress.com/

Med andra ord inga fler inlägg här :)

Kläder

Hihi ja då klicka man hem lite träningskläder, eller rättare sagt sportbh:n och tightsen ni ser nedan. Har länge behövt köpa en ny sportbehå men det är ju så satans dyrt! Men nu kosta jag på mig en ny. Sen har jag velat haft ett par långa träningstight, har ett par korta men det är rätt skönt att ha ett par långa med. Men det är inte heller så billigt men så kolla jag in rean på nelly å då sålde dom sitt eget märke för bara 125 kronor så klicka hem dom med. Nu jäklar ska tränas när jag kommer tillbaka till Jönköping.

SPORT BH - STAY IN PLACE / OMEGA BRA D/E-CUP - NELLY.COM
TIGHTS - NELLY SPORTS / SANDRA TIGHTS - NELLY.COM




Dålig dag

Vakna i natt och kände att förkylningen inte alls var på bättringsvägen, hoppades innerligt att jag skulle vara piggare på morgonen så min dag skulle bli sådär bra som den skulle bli. Men nehe då elin är en liten vissen kisse idag så det blir ingen utgång för henne. Känns jättetråkigt hade verkligen sett fram emot att parta loss ikväll. Meeen nu får jag väl nöja mig med kudden istället och se om mamma vill åka å handla choklad åt mig.

Hoppas att josefinis o hennes vänner får en super awsome kväll och att dom festar lite åt mig också hihi. Nu ska jag lägga mig i soffan å kanske hoppa in i duschen. Hoppas alla har en bra dag idag!

Inlägg nr.2

Jag tror att jag är inne i något blogg-flow så jag tänkte att jag skriver ett inlägg till. Sitter i pyjamasbyxor och lyssnar på Nause och taggar inför morgondagen. Har provat runt lite olika kläder och kom fram till att det blir svarta shorts och en vit/beige spetströja till. Så snyggt! haha.. Har pakat ner lite saker redan idag för annars lär jag glömma någonting imorrn. Kom ju på att jag glömde plånboken i pappas bil men som tur var så var han i lgh så han kunde lämna den där så jag kan hämta den imorrn innan jag åker till karlstad. Hade ju vart lite snopet att komma till kd utan leg, hade inte blivit någon alkohol då å förmodligen ingen utgång heller hahah.. så tack mig själv som kom på det idag :D

Ska kika lite på paradise hotel och sen när mamma kommer hem så ska jag äta "bakat bröd" som om inte allt bröd vore bakat men just det brödet jag vill ha har fått det smeknamnet haha. Ha en fin onsdagkväll!


Jippie!

Mår bättre idag och ser ljuset hihi. Vi fick en femma på jeansprojektet och jag fick 6+ på Gaudiprojektet, är verkligen supernöjd, så nu är det bara att plugga stenhårt så jag kan fixa min fototenta nästa torsdag. Har pluggat lite nu på förmiddagen och som tur är kommer jag ihåg en del ialla fall.

Beställde precis zumba fitness 2 till wii. Verkar as roligt så hoppas det har kommit när jag kommer till jönköping på söndag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Punktslut!

dag tre på januari

Sitter hemma hos pappa, och har precis ätit tre rätters typ. Mumsigt värre. Nu sitter jag med en halstablett i munnen som nog är den märkligaste halstablett jag ätit.. den är typ degig i, men va en ny sort så den skulle va bra haha.

Är as pepp för examensarbetet nu efter att jag och josefine satt över telefon och skrev ihop vad vi skulle göra och hur det skulle genomföras osv. Kommer bli riktigt kul alltså. Har ju glömt att berätta här i bloggen att jag fick praktiken också. Är superglad över det, känns så skönt att slippa gå å ora sig över om man ska få nån eller inte.

En annan sak jag är pepp för är nause (eller hur det stavas) på nöjes på torsdag. Ska bli riktigt kul så jag hoppas jag är 100% på topp så jag orkar skaka rumpa riktigt ordentligt. Funderar på om jag ska ta min nya klänning då kanske eller mina nya shorts hmmm.... svårt val?

Nu ska jag se på tv å inte göra ett dugg annat, på med mjukis och upp med håret i en boll. Ha det bra!


Vet inte vad jag ska ha som rubrik

Idag sov jag väldigt länge, har nämligen blivit förkyld å det tar ju lite på krafterna. Har inte gjort något speciellt på hela dagen egentligen men blev en tur till maxi med mamma å sen till expert så hon kunde köpa ny tv hihi. Ska strax åka upp till malin en sväng och sen när jag kommer hem ska jag väl slänga mig på sängen och sova bort min snuva så jag är piggare imorrn. Nej nu måste jag grejsa lite innan jag ska iväg, he en fin kväll!
Pusshej

1 januari

Idag är första dagen på 2012. Nyår var super trevligt med en massa god mat osv. När jag kom hem idag så var jag riktigt duktig måste jag säga. Jag skotta utanför huset plus att jag skotta garageplan och då inte bara mammas plats utan också de andras. Det tog på krafterna hehe.. Nu ska jag väl lägga mig i soffan å se paradise hotel norge och kanske ta en liten powernap.

Ja det var väl allt jag skulle göra idag, hoppas att alla har en bra start på året!
Pusshej

RSS 2.0