Mot göteborg

Japp då var arbetsveckan slut och ajg drar till Götebooorg. Hur awsome?! Pappa kommer och hämtar mig om tjugo minuter och skjutsar mig till kd, ska nämligen ta tåget därifrån. Ska in på subway innan å köpa med mig macka så jag inte hungrar ihjäl hehe. Tåget går ialla fall vid sju och vid en halv åtta så hoppar josefinis på tåget i Säffle! Ska bli spännande å se om vi hittar hem till anna när vi väl kommer fram hihi. Men det går nog fint.

Måste ju berätta om min packning också. Tog min svarta väska trots allt OCH allt nu menar jag verkligen ALLT (kläder, smink, plattis, påslakan,lakan, örngott, tjockiströja, ett par skor, en liten väska, min plånbok och min laddare sist men inte minst en parfym) fick plats. Undra om jag har en "hermoinie-väska" haha.

Fick telefonsamtal på jobbet idag btw. Så himla roligt jag har hela tiden tänkt att åå hoppas verkligen inte att nån kund utifrån världen ringer meeen så kom den dagen då en från Rotterdam ringde haha. Blev as nervös å tänkte att jag inte kommer förstå alls vad han vill. Hans första fråga var typ om jag var chokad haha antar att jag lät lite osäker när jag svara. Jag förstod knappt hälften eftersom jag inte jobbar med det som han ville ha hjälp med men jag var så duktig å frågfa om ordernummer och grejer så jag kunde kolla upp det hela å så sa jag att ajg skulle se till att någon gjorde det på en gång. Sååå det gick ju rätt bra ändå haha...

Nej nu måste jag göra mig klar för snart kommer pappa. Ha en toppen helg! Det ska ialla fall jag haaa :D

pusshej


snart helg

Snart är det helg å det kan inte bli annat än bra. Jobbar till tre imorgon. Ska inte göre ett dugg utan bara njuta när jag kommer hem från jobbet å så ska ja å äta kvällsmat hos mormor och farfar. På lördag blir det jönet för att se om lägenheten står kvar, att det inte kommit några räkningar, att inget har krypit ur kylskåpet osv. Å på söndag ska jag soooova hahha. Bra helg... ja!

Har vart mkt på jobbet denna veckan men den har gått väldigt snabbt så det är positivt. Sen fick jag ledigt nästa fredag också så på torsdag beger jag mig ner till göteborg och kommer hem på söndagen. Kommer bli toppen!!

Nej nu ska jag se på tv. Ha det fint mina vänner!
Pussåkram

Lördag dåe

Softare nummer ett är nog jag idag haha. Nej men har faktiskt vart ute en sväng å klippt gräset och sådär och sen var jag en sväng å handla och fick med mig en liter jordgubbar av pappa. Idag ska jag laga mig fin mat. Eller jag det är fin mat för å annars äta "student mat". Ska äta fläskakarre med stekt svamp å lök med ris eller potattis å sallad. mumsss.

Har kommit fram till något jag aldrigtrodde jag skulle komma fram till... jag vill ha en långklänning. Nej jag bara skojja eller? Haha nej men jag vill faktiskt ha en så kanske får gå på jakt efter det när jag ska till gbg om två veckor.

Nej om man skulle ta och laga sig maten nu kanske. Bjuder på lite ecopics jag tog innan jag drog till maski.
Pusspåer!






Snart helg!

Imorgon är det freeedag. Gud va skönt säger jag bara. Har nog aldrig varit såhär trött i så här många dagar i rad förut haha. Har handlat lite godis och cola å så också så att jag har å smaska på i helgen. Blir nog lite solande i helgen också.

Saknar jönet lite faktiskt. Är nog första gången jag har svarat "ja" när någon har frågat mig om jag längtar tillbaka till skolan haha. Men det är förjävla roligt(göterborgs klangen) att vara student faktiskt! Har konstaterat det idag hehe. Ska fixa lite i lägenheten när jag kommer tillbaka med ny tv å några tavlor till hallen å en ny matta till badrummet. Greeaat.

Nej för vet ni va... haha nej är för trött för å skriva något sådär jätteklokt och roligt så nu säger jag tack för mig.
Skriver nåt skojjsigt imorrn.
Pusshejs

oooj

menade ju självklart tisdagkväll och inte fredagkväll hahah. Meeen ha en toppen kväll! :D

Bättre vänner får man leta efter

Helgen var grym! Den spenderades med mina fina vänner josefinis och bitchi. Ni betyder massor ska ni veta!<3 Kom upp till säffle på fredagen vid tre tiden, vi handla massa mat och grilla på kvällen och hade trevligt. Gick och la oss vid tolv för vi var så trötta meeeen det vände så fort vi la oss å vi låg och garva i över två timmar åt att man skulle "mata björnen" och allt annat tokigt vi kom på haha. På lördagen blev det sunne vattenland hela dagen. Var typ vi och tio pers till när vi kom tid, men det var bara nice för då var det ju inte direkt några köer hihi. På lördag kvällen gjorde vi tacos och såg på film och allmänt softande blev det. Å på söndagen spelade vi kubb och köpte hämtmat och chilla innan det var dags att bege sig hemmåt igen. Var en super härlig helg, tack tjejor!!!

Shit va dagarna går fort också. Redan fredgkväll å bara tre dagar kvar att jobba så är det helg hihi. Ska verkligen inte göra något i helgen ska passa på å sova riktigt länge när jag ändå kan lixom.

Nu väntar jag på att allsång ska börja så jag får se den magiska håkan. Efter det ska jag sova.
Pusshejs


Coola tjejeeer haha


RSS 2.0